محتوای خبری معاونت غذا و دارو

وبینار آموزشی آشنایی با پیشگیری از انواع مسمومیت ها

به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها وبینار آموزشی آشنایی با پیشگیری از انواع مسمومیت ها برای والدین دانش آموزان مدرسه امام حسین (ع) توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار با حضور دکتر سمانه حسین پور،کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه روز شنبه 1 آبان 1400 برگزار شد.
در این وبینار دکتر حسین پور با اشاره به شعار هفته پیشگیری از مسمومیت در همه گیری کرونا درباره تعریف کلی سم و راه های ورود به بدن و تماس با سم، بروز علایم مسمومیت صحبت کرد.
وی در ادامه درباره انواع مسمومیت های گوارشی، تنفسی، مسمومیت ناشی از مواد شیمیایی و مواد نفتی، مسمومیت ناشی از گیاهان سمی، مسمومیت دارویی و … مطالبی عنوان و برای جلوگیری از هریک از این مسمومیت ها نکاتی بیان کرد.
همچنین توصیه هایی درباره اقدامات بعد از مواجه شدن با این مسمومیت ها ارائه کرد.
در پایان دکتر حسین پور رده سنی کودکان و سالمندان را گروه های حساس تر خواند و به نکاتی برای جلوگیری از بروز انواع مسمومیت در آنها اشاره کرد.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر