محتوای خبری معاونت غذا و دارو

وبینار آموزشی آشنایی با گروه های غذایی در معاونت غذا و دارو

وبینار آموزشی در خصوص آشنایی با گروه های غذایی باهدف افزایش آگاهی دانش آموزان دبستان پسرانه شهید چمران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار در خصوص آشنایی با گروه های غذایی باهدف افزایش آگاهی دانش آموزان دبستان پسرانه شهید چمران روز دوشنبه 29 دی 99 توسط مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در این جلسه مهندس نافعی در خصوص انواع گروه های غذایی از جمله گروه های نان و غلات، سبزی و میوه جات، شیر و لبنیات، گوشتها و حبوبات توضیحات لازم را ارائه داد.
وی در ادامه در مورد رعایت تنوع، تعادل و تناسب در هر گروه به نکاتی اشاره کرد.
کارشناس نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو در مورد فواید هر گروه و آشنایی با انتخاب سالم که به رشد دانش آموزان کمک کند مواردی را مطرح کرد.
در پایان دانش آموزان با دادن پیشنهادات متنوع به یکدیگر کمک کردند که مواد غذایی مفیدی که دوست ندارند را چگونه در برنامه غذایی خود بگنجانند.
 در این وبینار آموزشی بازی و مسابقه در خصوص موارد مطرح شده برگزار شد.

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *