محتوای خبری معاونت غذا و دارو

وبینار آموزشی تغذیه، فعالیت بدنی و سرطان برای آموزش عموم افراد در سرای محله جمال‌زاده

آموزش مجازی برای آگاهی عموم افراد در سرای محله جمال‌زاده با محوریت تغذیه، فعالیت بدنی و سرطان برگزار شد.

مهندس بیتا نافعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزش بهمن ماه سال جاری در محل این معاونت برگزار شد.
در ابتدای این وبینار مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو به تعریفی از سرطان پرداخت و در خصوص عوامل قابل‌تغییر که باعث ایجاد سرطان‌ها می‌شوند ازجمله دخانیات (سیگار و قلیان)، عفونت‌های درمان‌نشده، کم‌تحرکی و چاقی، تغذیه نامناسب و ... توضیح داد.

وی سپس به اهمیت کاهش مصرف نمک، شکر و چربی‌های اشباع‌شده اشاره و به بررسی نشانگر رنگی هنگام خرید اقلام خوراکی و آشامیدنی تأکید کرد.

مهندس نافعی در پایان در خصوص اهمیت نوشیدن مایعات و مصرف غذاهای گیاهی مطالبی ارائه داد و توصیه کرد فعالیت بدنی به‌صورت منظم و مداوم در برنامه روزانه هر فرد قرار گیرد

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر