محتوای خبری معاونت غذا و دارو

وبینار آموزشی راه های کاهش مصرف نمک در معاونت غذا و دارو

آموزش مجازی راه های کاهش مصرف نمک باهدف افزایش آگاهی والدین مدرسه چمران و منتظری با تدریس کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی باهدف افزایش آگاهی والدین مدرسه چمران و منتظری روز یکشنبه 26 بهمن 99 با تدریس مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مهندس نافعی به ارائه نکاتی برای کاهش مصرف نمک نظیر بررسی نشانگر رنگی تغذیه ای برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی، انتخاب مواد غذایی تازه به جای فرآوری شده، اصلاح روش پخت و پز، استفاده از طعم دهنده های طبیعی و ادویه جات بجای نمک و ... پرداخت.
وی همچنین مطالبی در مورد اهمیت ید، روش تهیه نمک تصفیه شده یددار و نمک دریا عنوان کرد.
در پایان کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو در خصوص عوارض مصرف نمک بیش از حد و دقت زمان خرید نمک و انتخاب نمکهای دارای مجوزهای بهداشتی به نکاتی اشاره کرد.

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *