محتوای خبری معاونت غذا و دارو

وبینار آموزشی راه های کاهش مصرف نمک ویژه دانش آموزان مدرسه بتول بقا

آموزش مجازی راه های کاهش مصرف نمک باهدف افزایش دانش آموزان مدرسه بتول بقا توسط کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی باهدف افزایش دانش آموزان مدرسه بتول بقا روز یکشنبه ۲۶ اردیبهشت 1400 توسط مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مهندس نافعی به ارائه نکاتی برای کاهش مصرف نمک نظیر بررسی نشانگر رنگی تغذیه ای برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی، انتخاب مواد غذایی تازه به جای فرآوری شده، اصلاح روش پخت و پز، استفاده از طعم دهنده های طبیعی و ادویه جات بجای نمک و … پرداخت.
وی همچنین مطالبی در مورد اهمیت ید، روش تهیه نمک تصفیه شده یددار و نمک دریا عنوان کرد.
در پایان کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو در خصوص عوارض مصرف نمک بیش از حد و دقت زمان خرید نمک و انتخاب نمکهای دارای مجوزهای بهداشتی به نکاتی اشاره کرد.

خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *