محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به همت معاونت غذا و دارو

کارگاه آموزشی نقش فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌ها برگزار شد

این کارگاه، باهدف آموزش و ارتقاء سطح آگاهی ویژه کارشناسان طب سنتی و نقش فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو کارگاه آموزشی نقش فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌ها 15 تیر 96 در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو با حضور جمعی از کارشناسان طب سنتی برگزار شد.
دکتر ژاله علی اصل دکترای تخصصی طب سنتی در خصوص فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌های گوارشی گفت: اصلاح سته ضروریه، تقویت نقش فرآورده‌های سنتی در درمان بیماریه، درمان سوء مزاج و درمان موضعی مؤثرتر از خوراکی از اصول کلی درمان در این بیماری است.
وی همچنین تصریح کرد: خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها، آب‌وهوا، خواب‌وبیداری، حرکت و سکون (ورزش و استراحت)، احتباس و استفراغ و اعراض نفسانی (خشم، شادی، غم) از اصول درمانی درسته ضروریه است.
دکتر علی اصل در ادامه خاطرنشان کرد: نوع غذا (برنج)، کاهش حجم غذا ناشی از سردی و کاهش حس روده‌ها، ناشی از گرمی یا خشکی در روده‌ها، ناشی از کاهش مایعات بدن (افزایش حجم ادرار، اسهال)، تحلیل شدید (گرمای شدید هوا، فعالیت بدنی زیاد)، انسداد، کرم و ضعف روده بزرگ از علل اصلی یبوست در طب سنتی است.
وی همچنین افزود: روی‌هم خوردن غذاها، خوردن شیرینی‌ها و حلویات بلافاصله روی غذا، خوردن شیرینی‌های مفرط، خوردن غذاهای بسیار گرم و بلافاصله روی آن آب سرد، خوردن کباب‌ها به‌ویژه اگر خام یا سوخته باشد، خوردن آب سرد بلافاصله روی غذا، بعد از حمام، بعد از جماع، بعد از ورزش، نان فطیر، کله پاچه، گوشت گاو، تشنگی کشیدن طولانی، آب خوردن وسط خواب و حرکات شدید در حالت پری معده از عوامل تأثیرگذار بر کبد است.

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر