محتوای خبری معاونت غذا و دارو

گشت نظارتی کارشناسان معاونت غذا و دارو در فروردین 99

کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو درراستای مبارزه با ویروس کرونا از ابتدای فروردین از واحدهای تولیدی و کارخانه‌ها بازدید کردند.

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ از ابتدای فروردین 99 هم‌زمان با آغاز تعطیلات نوروزی و درراستای مبارزه با ویروس کرونا، تشدید نظارت و بازرسی از واحدهای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت نظارت این معاونت در دستور کار قرار گرفت.
کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو تهران در ایام نوروز از 12 کارخانه تولیدی مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی بازدید کردند.
در بازدید از کارخانه‌های تولید محصولات آرایشی و بهداشتی، از خط تولید صابون و مایع ضدعفونیکننده 80 درصد و مایع ضدعفونیکننده دست و سطوح و انبار محصول نمونه‌برداری انجام شد.
همچنین کارشناسان مستقر در واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی برای پیگیری امور مربوط به مراجعین، پاسخگویی به ارباب‌رجوع و رسیدگی به شکایات احتمالی حضور داشتند.
کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *