محتوای خبری معاونت غذا و دارو

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران:

29 آبان ماه، روز «بسیج، اقتصاد مقاومتی و سازندگی»

نقش آفرینی برای تحقق اقتصاد مقاومتی رویکرد مهم بسیج است.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران، دکتر ابوالفضل نجاریان مسئول بسیج پایگاه شهید دکتر کاظمیان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران همزمان با اولین روز از هفته بسیج در پی تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از ظرفیتهای مختلف برای تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: معاونت غذا و دارو  توجه خاصی نسبت به این مساله داشته و با فرهنگ سازی لازم، اشتغال و تولید پایدار بر مبنای منابع داخلی بدون اتکاء به کالاها و منابع خارجی و نیز استفاده از کالاهای داخلی در جامعه نهادینه شده است. در همین راستا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تهیه ملزومات این واحد اجناس و کالا های با کیفیت داخلی را خریداری می کند.
وی همچنین ادامه داد: نصب پنجره های دوجداره ساختمان به منظور جلوگیری از اتلاف انرژی، نوسازی کابل کشی برق ساختمان، نصب لامپ های کم مصرف در واحدها، نصب لامپ های سنسوردار در راهروها، طبقات، سرویس بهداشتی، انبار، استفاده از از وسایل برقی کم مصرف، استفاده از شیرهای چشمی و کاهش مکاتبات کاغذی و انجام بیشتر امور از طریق اتوماسیون اداری از دیگر اقدامات این معاونت در تحقق اقتصاد مقاومتی می باشد.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر