محتوای خبری معاونت غذا و دارو

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران:

30 آبان؛ بسیج، محرومیت زدایی و خدمت رسانی

محرومیت زدایی و خدمت رسانی از وظایف اصلی بسیج است

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ دکتر ابوالفضل نجاریان مسئول بسیج پایگاه شهید دکتر کاظمیان ساختمان شماره 2 دانشگاه در دومین روز از هفته بسیج گفت: محرومیت زدایی و خدمت رسانی از وظایف اصلی بسیج است.

وی در ادامه افزود: خدمت رسانی که بدون داشتن هیچ‌گونه چشم داشتی صورت می پذیرد به تقویت فرهنگ فعالیتهای جهادی کمک می کند و موجب از بین رفتن محرومیت شده و باعث پیشرفت، آسایش و رفاه مردم می شود.

مسئول بسیج پایگاه شهید دکتر کاظمیان ساختمان شماره 2 دانشگاه گفت: « تحقق فرامین و رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) از اهداف بسیج است و در این راستا در کنار وظیفه کاری در ادارات، ترویج فرهنگ خدمت رسانی و محرومیت زدایی را جز رسالتهای بسیج می دانیم.»

دکتر نجاریان ادامه داد: عیادت از بیماران صعب العلاج و تامین داروی مورد نیاز، حضور بسیج در اربعین و خدمت رسانی به زائرین و انجام خدمات بهداشتی و درمانی مانند سوختگی‌ها، شکستگی، مصدومیت و پیشگیری از بیماری‌ها و در بخش غربالگری شامل فشارخون، قندخون، ارائه خدمات دارویی و حضور در گروه جهادی دستهای مهربان از جمله اقداماتی است که این معاونت در راستای خدمت رسانی و محرومیت زدایی انجام می دهد.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر