محتوای خبری معاونت فرهنگی

برپایی غرفه های اطلاع رسانی و غربالگری دیابت در ایستگاه های متروی تهران

غرفه های اطلاع رسانی و غربالگری دیابت در ایستگاه های متروی تهران برپا شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی، به مناسبت هفته ملی پیشگیری از دیابت و به منظور اطلاع ­رسانی فراگیر در جامعه در زمینه پیشگیری از این بیماری، روز پنجشنبه 24 آبان 1397، غرفه­هایی در ایستگاه­های متروی شهرری و حضرت ولیعصر «عج» برپا شد.
این غرفه­ها که با همکاری معاونت اجتماعی دانشگاه و معاونت فرهنگی اجتماعی متروی تهران برپا شد، کارشناسانی از شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و اعضای انجمن دیابت ایران، ضمن اطلاع­رسانی به مسافران در زمینه اهمیت پیشگیری از دیابت و تشخیص و درمان زودهنگام برای پیشگیری از عوارض آن، به انجام غربالگری و شناسایی افراد مبتلا یا در معرض خطر این بیماری پرداختند. مشاوره، توزیع نشریات آموزشی و معرفی مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان ری به مسافران مترو، بخش دیگری از اقداماتی بود که در غرفه­ ها انجام شد.
دیابت یکی از شایع­ترین بیماری­های غیرواگیر در عصر حاضر است؛ اما بسیاری از مبتلایان به این بیماری، از ابتلای خود به بیماری آگاه نیستند. 23 آبان هرسال، روز جهانی دیابت و 19 تا 25 آبان ماه به عنوان«هفته ملی پیشگیری از دیابت» نامگذاری شده است.
خبر و عکس:  نیکو سرشت

سید محمد حسین  میری طامه