محتوای خبری معاونت فرهنگی

برگزاری جلسه معاون فرهنگی دانشگاه با معاون سازمان زیباسازی شهرداری تهران

جلسه ای باحضور دکتر عبدالرحمان رستمیان، معاون فرهنگی دانشگاه با مدیران سازمان زیباسازی شهرداری در محل معاونت فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، در این جلسه دکتر رستمیان با تشکر از مدیران سازمان زیبا سازی شهرداری تهران گفت: همکاری دو جانبه دانشگاه و سازمان می تواند برکات و اثرات خوبی داشته باشد و ظرفیت های زیادی در این خصوص وجود دارد و می تواند به ارتقا سلامت جامعه کمک کند.
دکتر عباس استاد تقی زاده عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه گفت: حوزه های زیادی با سلامت مرتبط است مانند حمل و نقل، کشاورزی و ... و یکی از از آنها هم زیباسازی است.
زیباسازی محیط زندگی و شهری امری مهم و قابل توجه است و مشارکت شهرداری و دانشگاه در این مورد وجود داشته و باید بیشتر ارتقا یابد.
دکتر کیهان محمد خانی از مدیران سازمان زیباسازی شهرداری نیز زیبا سازی نمای ساختمان های شهری را یکی از وظایف شهرداری عنوان کرد و گفت: یکی از مناطقی که هم اکنون در دست اقدام است زیبا سازی و مرمت منطقه تئاتر شهر در چهاراه ولی عصر (عج) و مناطق اطراف آن تا خیابان نوفل لوشاتو است که ساختمان های تاریخی حفظ و مرمت و نمای خارجی آن زیبا سازی می شود. در دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران نیز ساختمان ها و المان های زیادی وجود دارد که ثبت تاریخی شده است و ما وظیفه خود می دانیم که در مرمت و زیباسازی ساختمان ها به دانشگاه کمک کنیم، وی افزود: می توان با تخصیص بودجه ای مشارکتی از طرف دانشگاه و سازمان زیبا سازی شهرداری با استفاده از اساتید صاحب نام آثار ماندگاری را بر روی نماهای دانشگاه خلق کرد.
وی در ادامه افزود: شهری سالم است که شهروندان آن سالم باشند. دانشگاه می تواند پیام های سلامت  و محتوای سلامت محور را در اختیار ما بگذارد تا ما از آن آثار هنری و فرهنگی خلق کنیم و در سطح شهر برای بهرمندی مردم آن را ارائه دهیم.
دکتر شاپور دیوسالار، معاون سازمان زیبا سازی شهرداری تهران گفت: شهری سالم است که انسان محور باشد نه ماشین محور و متاسفانه الان تهران این گونه نیست، سرزندگی شهر به سر زندگی انسان های آن است. همکاری با دانشگاه می تواند در دو موضوع پیگیری شود یکی اینکه به صورت ساختاری، طرح جامع دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران را پیگیری کنیم که یک طرح بلندمدت است و دوم اینکه کارگروهی برای ساختمان های مهم و نمادین  دانشگاه تشکیل شود و نمای آنها با محوریت هویت ملی طراحی و زیبا سازی شود. برای این کار دانشگاه ایده های سلامت محور، طرح ها و محتواهای سلامت محور را در اختیار ما بگذارد تا روی آنها کار کنیم و با خلق آثار هنری و فرهنگی آن را به صورت غیر مستقیم به مردم برسانیم.
 دکتر رستمیان گفت: ما در دانشگاه گروه های مختلفی مانند گروه ارتقای سلامت داریم که می توانند محتوای سلامت محور را تولید کنند و این پیام ها را میتوان در شهر در معرض دید و استفاده مردم قرار داد و به ارتقا سلامت مردم کمک کرد.
وی در پایان افزود: می توان با تشکیل کارگروه مشترک ارتباطات طرفین را بیشتر کرد تا بتوانیم طرح های مشارکتی را اجرا کنیم.

سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *