برگزاری مسابقه تهیه انواع غذا به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و ولادت امام جعفر صادق(ع)
مسابقه تهیه انواع غذا درمحل سالن شورای معاونت فرهنگی برگزار شد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/23.JPG_1044.jpg)
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسابقه تهیه انواع غذا به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و ولادت امام جعفر صادق(ع) شنبه 25 آبان 98 در سالن شورای معاونت فرهنگی ، با حضور دکتر رامین رحیمی نیا مدیر برنامه ریزی منابع مالی دانشگاه ، دکتر عبدالرحمان رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه ، ژینوس مجردباروق کارشناس بالینی تغذیه، مریم چمری کارشناس تغذیه جامعه و کلیه پرسنل ساختمان شفا و همکاران واحدهای روابط عمومی و بسیج دانشگاه برگزار شد.
در این برنامه غذاها از لحاظ تزیین، ارزش غذایی و طعم، مورد داوری کارشناسان تغذیه که از دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی آمده بودند قرار گرفت. رتبه اول را آش جو(زهره سعادتی،روابط عمومی دانشگاه)، دوم کشک بادمجان(زهرا داداشی) ، سوم جامبو شلز(الهه طاولی) و در نهایت از نظرطعم و مزه حلوا زعفرانی(محبوبه بهلولی، روابط عمومی) اعلام شد.
در پایان از نفرات اول تا چهارم با اهدای جایزه تقدیر شد و به همه شرکت کنندگان به رسم یادبود جوایزی اهدا شد.
گزارش : زهرا اسلامی نیا
عکس : حسین میری
ارسال به دوستان