محتوای خبری معاونت فرهنگی

برگزاری مسابقه تهیه انواع دسر وشیرینی معاونت اجتماعی فرهنگی به مناسبت هفته سلامت بانوان

مسابقه تهیه انواع دسر وشیرینی در سالن شورای معاونت اجتماعی فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه، مسابقه تهیه انواع دسر وشیرینی به مناسبت هفته سلامت بانوان دوشنبه  30 مهر97 در سالن شورا، با حضور دکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی، دکتر باقرزاده مدیر امور فرهنگی، دکتر عباسی مدیر مشارکت های مردمی و امیری نماینده بانوان در امور زنان دانشگاه و کارکنان معاونت برگزار شد.
دراین برنامه دسرها از لحاظ تزئین و مزه مورد داوری قرار گرفت. رتبه اول را کیک کدوحلوایی، دوم شله زرد، سوم ژله میوه و در نهایت شیر برنج به عنوان رتبه چهارم انتخاب شدند.
خبرنگار: زهرا اسلامی
عکاس: حسین میری

کلمات کلیدی
سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه