محتوای خبری معاونت فرهنگی

برگزاری کارگاه سلامت معنوی با سخنرانی دکتر اصغر قربانی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

کارگاه سلامت معنوی با عنوان آموزش احکام نماز بیماران خاص به همت ستاد اقامه نماز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی کارگاه سلامت معنوی با عنوان آموزش احکام نماز بیماران خاص  27 آذر با حضور کادر درمانی و پرستاران بیمارستانهای مختلف استان خوزستان در بیمارستان گلستان اهوازبرگزار شد.
در این کارگاه ابتدا دکتر باوی مدیر امور بیمارستانهای معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن خوش آمدگویی به حضار به لزوم آموزش کارکنان درمانی در خصوص احکام نماز بیماران پرداخت و در ادامه دکتر اصغرقربانی هیات علمی و متخصص اطفال ونوزادان بیمارستان بهارلو و استاد نمونه ستاداقامه نماز کشور، در خصوص احکام نماز خاص بیماران از جمله وض، تیمم و وضوی جبیره، تیمم نیابتی و ...در شرایط مختلف اختیاری و اضطراری و نیز طریقه اقامه نماز با توجه به وضعیت مختلف بیمار بصورت تئوری و عملی به تفضیل برای شرکت کنندگان پرداخت، که مورد استقبال فراوان حضار قرار گرفت همچنین در این کارگاه ابزارو وسایل ابتکاری که در بیمارستان بهارلو برای تسهیل در ادای فریضه نماز دراتاق ها و بخش های بیمارستان قرار گرفته به حضار معرفی شد.
گزارش و عکس: اشتیاقی

سید محمد حسین  میری طامه