محتوای خبری معاونت فرهنگی

جلسه داوری نهایی بخش قرآن و عترت دومین جشنواره دانشجویی ابن سینا برگزار شد

جلسه داوری نهایی بخش قرآن و عترت دومین جشنواره دانشجویی ابن سینا دوشنبه 25 آبان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی، جلسه داوری نهایی بخش قرآن و عترت دومین دوره جشنواره دانشجویی ابن سینا در روز دوشنبه 25 آبان با حضور حجت الاسلام موسوی از اداره کل قرآن و عترت سازمان اوقاف و امور خیریه – آقای تن از اداره کل قرآن  وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر امینی عضو منتخب  هیئت علمی دانشگاه، دکتر پرویز معاون فرهنگی دانشگاه، حجت الاسلام ملک محمدی مسئول کانون قرآن نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر باقرزاده مدیر امورفرهنگی دانشگاه، رضایی منتخب دانشجویی دانشگاه و کاظم زاده کارشناس فرهنگی دانشگاه در معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر باقرزاده از مراحل ثبت نام، دریافت آثار و داوری مقدماتی این دوره از جشنواره گزارشی ارائه کرد. سپس آثار راه یافته به مرحله نهایی، بررسی و نتیجه آن به دبیرخانه جشنواره اعلام شد.
در این دوره از جشنواره 31 نفر در بخش های حفظ و قرائت قرآن کریم (شفاهی عترت )کتبی قرآن کریم و پژوهش شرکت کرده بودند./ق