محتوای خبری معاونت فرهنگی

ضدعفونی و پاکسازی محیط بیمارستان ها برای مقابله با ویروس کرونا

پاکسازی محیط بیرونی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه توسط گروه های داوطلب انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی، با توجه به پیگیری های مستمر کارشناش مشارکت های بین بخشی معاونت فرهنگی دانشگاه، مقرر شد روزانه محیط بیرونی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه که محل پذیرش بیماران مبتلا به کرونا هستند، توسط گروه های داوطلب "ستاد یادمان ایثار" امر ضدعفونی و پاکسازی محیط برای مقابله با ویروس کرونا صورت گیرد که در این راستا روز ۲ فروردین برای بیمارستان ضیاییان و روزهای ۵ و۶ فرودین برای بیمارستان امیراعلم این کار داوطلبانه صورت گرفت.
همچنین مقرر شد  تا آخر تعطیلات به صورت روزانه و گردشی این کار برای تمامی ۶ بیمارستان دانشگاه که پذیرش بیماران را برعهده دارند برای کاهش خطر سرایت کرونا، این عمل انجام شود.

سید محمد حسین  میری طامه

سید محمد حسین میری طامه