• تاریخ انتشار : 1399/11/13 - 20:54
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 550
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری جلسه اهدای لوح دوستدار کودک در معاونت درمان دانشگاه

بیمارستان های آیت‌الله کاشانی و پارسا موفق به دریافت لوح دوستدار کودک شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه اهدای لوح دوستدار کودک به نمایندگان بیمارستان‌های آیت‌الله کاشانی و پارسا با حضور دکتر علی گنجعلی خان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها، الهه خالو نظری مسئول گروه مادر، نوزاد و مامایی لیدا احمدی کارشناس برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر، حمید رضایت رئیس امور اداری و پروین زبده مترون بیمارستان آیت‌الله کاشانی و دکتر حسین بیک محمدلو رئیس بیمارستان ،صغری گنجی مترون بیمارستان پارسا و کارشناسان دو بیمارستان روز سه‌شنبه 13 بهمن 99 برگزار شد.
در این جلسه دکتر گنجعلی خان ضمن تبریک به این بیمارستان‌ها به‌منظور موفقیت در دریافت لوح دوستدار کودک گفت: بسیار خشنود هستیم که در خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران دو بیمارستان دیگر به جمع بیمارستان‌های دوستدار کودک پیوست. از دستاوردهای مهم دیگر این دانشگاه راه‌اندازی بانک شیر در بیمارستان امام خمینی (ره) است که امیدواریم با برقراری زیرساخت‌های مناسب شاهد اهدای شیر مادر به این بانک شیر و ارسال شیر پاستوریزه شده به سایر مراکز باشیم.
وی افزود: نقش ما حمایت از بیمارستان‌ها است و نظارت‌ها حالت غافلگیری نداشته و بیشتر نقش حمایتی دارد. در بیمارستان‌ها به علت مشغله زیاد فرصتی برای شناسایی و ارتقای فرآیندها وجود ندارد، همکاران در ستاد دارای زمان بیشتر و دید کلی‌تری هستند و می‌توانند پیشنهاد‌ها مناسبی را به بیمارستان‌ها ارائه دهند. خوراک فکری همکاران ستاد از اطلاعات شما تامین می شود. با هر چالشی مواجه شدید با همکاران در معاونت درمان مطرح کنید.
احمدی گفت: اجرای برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر در سطح بیمارستان‌ها نیازمند استقرار روحیه کار گروهی است و از کارکنان مرتبط با مادر و نوزاد در این مراکز که با مشارکت خوب و مؤثر باعث دریافت لوح دوستدار کودک در بیمارستان خود شدند، تشکر می‌کنم. متأسفانه به علت پاندمی کرونا امکان دعوت از یکایک این عزیزان میسر نشد. ازآنجایی‌که دوره شیرخواری جزو حساس‌ترین مراحل زندگی هر انسانی است و شروع به‌موقع تغذیه با شیر مادر خصوصاً در ساعت اول تولد نقش مؤثری در کاهش مرگ‌ومیر نوزادی دارد، بنابراین برای پیاده‌سازی این استانداردها نهضت بیمارستان‌های دوستدار کودک در جهان راه‌اندازی شد. کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نبوده و از سال 1370 بیمارستان‌هایی که ده اقدام مصوب این نهضت را پذیرفته و متعهد به اجرای آن هستند، نامزد دریافت لوح دوستدار کودک شده و به‌منظور اهمیت تداوم رعایت این 10 اقدام و رعایت این استانداردها در سالیان متمادی، برنامه پایش و ارزیابی بیمارستانی تدوین شد که مشارکت فعال بیمارستان در این برنامه‌های منجر به حفظ لوح دوستدار کودک آن مرکز می‌شود.
الهه خالو نظری نیز ضمن تبریک از کارشناسان برنامه تغذیه با شیر مادر دو بیمارستان گفت: اخذ لوح دوستدار کودک در بیمارستان‌ها نقش به سزایی در ارتقای شاخص‌های مادر و کودک داشته و به‌عنوان پیش‌نیاز دریافت لوح دوستدار مادر بوده، بنابراین حفظ و نگهداری آن نیازمند تداوم در حسن اجرای اقدامات ده‌گانه دوستدار کودک است.
رقیه کمرلویی کارشناس ترویج تغذیه با شیر مادرگفت: ارزیابی بیمارستان های داوطلب دریافت لوح دوستدار کودک با همکاری معاونت درمان و بهداشت انجام می شود و در حال حاضر با احتساب 2 بیمارستان آیت الله کاشانی و پارسا ، 18 بیمارستان این دانشگاه موفق به دریافت لوح دوستدار شدند.
زبده نیز ضمن تشکر از مسئولان دانشگاه گفت: ارزیابی‌ها و نظارت معاونت درمان بسیار کارگشا و مؤثر و نظرات کارشناسی ارائه‌شده به ما بسیار کمک‌کننده است. ما با این نظرات سازنده توانستیم به ارتقا در فرآیندهای بیمارستان دست پیدا کنیم.
در پایان لوح دوستدار کودک به بیمارستان آیت‌الله کاشانی و پارسا اهدا شد.

 

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 169868
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *