اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/01/18 - 18:54
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 5978
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

مراسم تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید دانشکده توان‌بخشی

دکتر جعفریان: انتخاب رییس دانشکده‌ها به روش آکادمیک، غیر انتخاباتی و به دور از حواشی انتخابات است

رییس دانشگاه، تاکید کرد: رییس دانشکده نماینده دانشکده نیست بلکه مجری سیاست‌ها و ضوابط دانشکده است و باید پاسخگوی مراجع بالادستی باشد.

گالری عکس
در مراسم تکریم دکتر اکبری و معارفه دکتر عطارباشی روسای پیشین و جدید دانشکده توان‌بخشی، دکتر علی جعفریان رییس دانشگاه، ضمن قدردانی از زحمات دکتر اکبری که به مدت 23 سال مسئولیت دانشکده را بر عهده داشت افزود: در مسئولیت‌های اجرایی که طی 10 سال گذشته داشتم می‌توانم از ایشان به‌عنوان یکی از مدیران پیگیر و خالص دانشگاه یاد کنم.
وی افزود: از شروع فعالیت ایشان در سال 71 و تلاش برای ایجاد رشته‌های جدید و  گذر از دوران ادغام و انتزاع که مانند سونامی از دانشگاه عبور کرد؛ دکتر اکبری در همه این حوادث با پیگیری، صبر و جدیت نقش خود را به خوبی ایفا کرد  و علاوه بر مسئولیت دانشکده توان‌بخشی به وظایف آموزشی و پژوهشی خود در دانشکده پزشکی نیز عمل می‌کرد.

علت تعویق انتخاب رییس دانشکده
رییس دانشگاه با اشاره به تعویق انتخاب رییس دانشکده توان‌بخشی در این دوره گفت: در سال 92 با شروع دوره جدید مدیریت دانشگاه، دستورالعمل انتخاب رییس دانشکده‌ها با تلاش دکتر فتوحی و همکارانشان تدوین و در همه دانشکده‌ها به اجرا درآمد، اما دانشکده توان‌بخشی از اصل این دستورالعمل مبنی بر 8 سال سقف زمانی ریاست دانشکده مستثنا شد چرا که اکثر اعضای هیات علمی آن اصرار داشتند دکتر اکبری در این سمت باقی بماند.
وی با تاکید براینکه، هدف دانشگاه اجرای اموری است که بهترین منافع را برای دانشکده و دانشگاه به همراه آورد افزود:  باوجوداینکه درخواست دانشکده، برخلاف مسیر تعیین‌شده بود اما به احترام اعضای هیات علمی آن،  با دکتر اکبری صحبت کردم و بنا شد ایشان این مسئولیت را ادامه دهد تا شرایط مناسبی برای تغییر و تحول به وجود آید.
رییس دانشگاه تصریح کرد: در حکم ابقای مجدد ایشان زمانی را مشخص نکردیم ولی در صحبتی که باهم داشتیم 2 سال را برای ادامه این مسئولیت پیشنهاد دادم و ایشان هم آن را مناسب دانستند تا اینکه در زمستان 94 این مدت به‌پایان رسید.
دکتر جعفریان با بیان اینکه پس از پایان این 2 سال  دو رویکرد برای تصمیم‌گیری وجود داشت افزود: یک راه این بود که تا آخر دوران مدیریت دانشگاه، ایشان در این مسئولیت بمانند و بعدازآن فرایند انتخاب رییس دانشکده صورت گیرد و دیگر اینکه در شرایط فعلی، این دستورالعمل اجرا شود که دکتر اکبری با دومین گزینه موافق بودند و صلاح دانستند درحالی‌که دانشکده در وضعیت پایدار و مناسبی است رییس جدید انتخاب شود.

فرآیند انتخاب رییس دانشکده جدید
وی در توضیح نحوه انتخاب رییس دانشکده‌ها آن را یک روش آکادمیک و غیر انتخاباتی و به دور از حواشی انتخابات دانست و افزود: رییس دانشکده نماینده دانشکده نیست بلکه مجری سیاست‌ها و ضوابط آموزشی و پژوهشی و... دانشکده است و باید پاسخگوی مراجع بالادستی باشد. درعین‌حال باید نیازها و خواسته‌های دانشکده خود را هم منتقل کند و این کاملاً با انتخاب نماینده صنفی تفاوت دارد.
دکتر جعفریان تصریح کرد: به راین اساس، پس از نظرخواهی، 3 نفر از اعضای هیات علمی که در دانشکده مقبولیت داشتند شناسایی شدند که البته این امر براساس تعداد نظرات مثبت به یک نفر نبود بلکه در فرم نظرخواهی بعضی به‌جای نام یک نفر نام هر سه نفر را هم نوشته بودند و این مؤید غیر انتخاباتی بودن این فرایند است.
رییس دانشگاه اضافه کرد: در کمیته‌ای متشکل از رییس و مشاور عالی رییس دانشگاه و معاونان آموزشی، پژوهشی و دانشجویی بررسی اولیه انجام شد و از این افراد خواسته شد برنامه خود را برای اداره آینده دانشکده ارائه دهند و پس از بررسی برنامه، با آنان مصاحبه شد و با اتفاق آرا اعضای کمیته، دکتر عطارباشی به عنوان رییس دانشکده انتخاب شد.

انتخاب رییس دانشکده فرایند صوری نیست
وی ضمن رد این تصور که انتخاب رییس دانشکده امری صوری است گفت: این فرآیند بسیار جدی است. طبق آیین‌نامه، انتخاب رییس دانشکده برعهده رییس دانشگاه است پس دیگر نیازی نیست فرآیند صوری انجام شود. اما به این دلیل به انجام این کار اصرار دارم که در محیط آکادمیک، رییس دانشکده باید ذهنیت درستی از محل مسئولیت خود داشته باشد و بتواند آن را به خوبی منتقل کند. همچنین باید برای پیشبرد اهداف دانشکده چارچوب و افق مشخصی داشته باشد و بتواند با سیستم دانشگاه نیز هماهنگ کار کند.
دکتر جعفریان اجرای این فرآیند را بسیار وقت‌گیر و دشوار و درعین‌حال مفید و مؤثر دانست و تصریح کرد: وقتی کمیته 5 نفره تشکیل جلسه می‌دهد هیچ‌کس تا آخرین لحظه از نظر من مطلع نیست و پس اعلام نظر تک تک اعضا، من آخرین نفری هستم که دیدگاه خود را بیان می‌کنم. چنانچه اعضای کمیته در انتخاب فرد موردنظر هم به نتیجه نرسند هیچ‌کدام از آنها انتخاب نمی‌شوند.
رییس دانشگاه، ضمن تبریک به دکتر عطارباشی، ایشان را دارای سابقه  حضور و عهده‌دار مسئولیت‌های اجرایی در دانشکده دانست و افزود: با توجه به اینکه در میان یک دوره مدیریتی 4 ساله هستیم که حدود یک سال و نیم از ان باقی‌مانده است، برنامه جدیدی مطرح نمی‌شود بلکه باید همان برنامه 4 ساله دانشکده ادامه یابد و چون دکتر عطارباشی کاملاً با آن آشنا هستند فرصت خوبی برای پیشبرد اهداف دانشکده فراهم‌شده است.

محدودیت فضای فیزیکی مانع جدی پیشرفت دانشگاه
دکتر جعفریان در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به درخواست‌های مطرح‌شده مبنی برافزایش فضای فیزیکی دانشکده توان‌بخشی گفت: محدودیت فضای فیزیکی مناسب، مختص این دانشکده نیست و همه دانشکده‌های دانشگاه با آن مواجه‌اند.
وی افزود: متأسفانه دانشگاه با همه قدمت و افتخاراتش فاقد کمپوس دانشگاهی مناسب است و ساختمان‌های آن اغلب فرسوده و قدیمی هستند که علاوه بر شرایط سخت نگهداری، پاسخگوی نیاز امروز دانشگاه هم نیستند.
رییس دانشگاه با اشاره به تلاش‌های در حال انجام برای توسعه فضای فیزیکی دانشگاه گفت: ما نیاز به یک پردیس حداقل 200 هکتاری داریم تا بتوانیم آن را تبدیل به فضای دانشگاهی و دانشکده‌ها مختلف را در آن متمرکز کنیم و چون این پروژه بزرگی است تأمین منابع و به نتیجه رساندن آن کار آسانی نیست.

تاکید بر ضرورت حضور هیات علمی توان‌بخشی در بیمارستان‌ها
دکتر جعفریان بر ارتقا جایگاه آموزشی دانشکده توان‌بخشی تاکید کرد و آن را از انتظارات دانشگاه دانست و افزود: دانشکده توان‌بخشی سابقه طولانی‌تری نسبت به دانشکده‌های مشابه دیگر دارد و باید از آنها جلوتر باشد.
وی رشد دانشکده توان‌بخشی را در گرو نقش‌آفرینی در بیمارستان‌ها دانست و افزود: حضور در بیمارستان‌ها مسئله جدی است همان‌طور که اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی و دندانپزشکی موظف‌اند در بیمارستان‌ها کار بالینی انجام دهند همین تاکید برای رشته‌های توان‌بخشی و پرستاری نیز وجود دارد.
رییس دانشگاه با تاکید براینکه هیات علمی توان‌بخشی باید در بیمارستان‌ها سرویس توان‌بخشی ارائه دهد افزود: نحوه اداره این خدمت نیز باید براساس روشی باشد که مورد نظر بیمارستان است. چرا که بیمارستان باید پاسخگوی بیمارش باشد و نمی‌تواند بگوید چون وقت ندارم نمی‌توانم بیماری را پذیرش کنم.
وی افزود: هیات علمی دانشکده پزشکی، شب‌های آنکالی خود موظف است پاسخگوی بیماران باشد. چه  تعداد بیماران یک نفر باشد چه ده نفر، هر چند که این امر در آموزش اثراتی دارد. ولی این وظیفه اصلی هیات علمی در محیط درمانی است.
دکتر جعفریان، با بیان اینکه نقشه هیات علمی دانشکده توان‌بخشی نهایی شده اما برای جذب هیات علمی در بیمارستان‌ها قابل‌بازنگری است افزود: اگر می‌خواهید دانشجویانتان در بیمارستان‌ها اختیاراتی داشته باشند باید هیات علمی خود را در محل ارائه خدمت مستقر و برای تدریس دروس نظری به دانشکده مراجعه کنید.

گسترش PhD بدون توجه به نیازهای جامعه
رییس دانشگاه، گسترش PhD بدون توجه به نیاز جامعه را غیرمنطقی خواند و افزود: اینکه PhD هایی را تربیت کنیم که در دیگر نقاط کشور PhD های دیگری تولید کنند بدون آنکه بدانیم آینده شغلی آنها چه می‌شود منطقی نیست و باید بدانیم منابع زیادی صرف این کار می‌شود و این به نفع هیچ‌کس نیست.
وی با تاکید براینکه توسعه آموزشی باید هدفمند باشد افزود: ما کشور فقیری نداریم ولی از منابع آن درست استفاده نمی‌کنیم. بهترین سال‌های عمر جوانانمان صرف آموزشی‌هایی می‌شود که معلوم نیست در آینده می‌خواهند پاسخگوی کدام‌یک از نیازهای کشور باشند.
دکتر جعفریان توان‌بخشی را از نیازهای آینده کشور دانست و افزود: راه توسعه آموزشی برای دانشکده باز است ولی باید روش آن درست باشد و بتواند تعامل مناسبی با بیمارستان‌هایی که در ارائه خدمت خود تعطیلی ندارند برقرار کند.
خبرنگار: سمیرا کرمی 

عکس: جمشید ربیعی 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 59197
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

26 نظر برای این مقاله وجود دارد

78/10/11 - 00:00

در کشورهای توسعه یافته و پیشرو انتخاب روسای دانشکده ها بر پایه اصول دموکراتیک انجام می شود تا فردی که از لحاظ علمی و اخلافی و شخصیت مدیریتی دارای ویژگی های منحصر به فردی است و مورد اعتماد اعضای هیئت علمی است و می تواند موجبات تعالی علمی را فراهم نماید این مسولیت را به عهده بگیرد . آیا در روش شما به عنوان عالی جناب ! از این اصول در عمل پیروی شده است؟ اگر از روش اریجینال! استفاده می شد آیا حواشی ایجاد می شد که حال نگران چالش ها باشید؟

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

کاملا کارتان صوری است. از اتفاق نظر شما و شرکا همه خبر داشتند. به همین دلیل که نیت شما روشن شده داشتید توجیه می کردید. خدا را ناظر بدانید و فراموش نکنید که شما هم روز تکریمی دارید.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
بنده

بنده

78/10/11 - 00:00

چون ایشان خدا را ناظر میدانند همیشه سعی میکنند که خداوند از ایشان تکریم کند! چون ایشان میدانند اگر فقط نظر مردم را قبول کنند و کاری به رضایت خدا نداشته باشند همان انسانهایی که روزی از ایشان حمایت میکنند روز دیگری منافعشان اقتضاء نمیکنند و ایشان را تنها میگذارند ولی اگر کار برای رضای خداوند باشد خداوند همیشه بندگان مخلصش را حفظ و به راه راست و صحیح هدایت میکند

78/10/11 - 00:00

بدین وسیله از توضیحات ریاست محترم دانشگاه که معطوف به تبیین روح دستورالعمل انتخاب رئیس دانشکده ها بود تشکر بعمل می آید. مجددا تاکید می نماید روح یک دستورالعمل است که آن را در سیستم نهادینه خواهد کرد نه صرفا اعمال دستوری یک فرآیند.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام و احترام باید در مورد این مطلب ریس محترم دانشگاه تامل کرد که بدرستی فرمودند:"اینکه PhD هایی را تربیت کنیم که در دیگر نقاط کشور PhD های دیگری تولید کنند بدون آنکه بدانیم آینده شغلی آنها چه می‌شود منطقی نیست و باید بدانیم منابع زیادی صرف این کار می‌شود و این به نفع هیچ‌کس نیست". واقعا فکری باید کرد خیلی از رشته ها اینطوری است مانند .....

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

یک تشکل صنفی وعلمی فرا گیر وفعال در دانشگاه ،این دید گاه رییس محترم دانشگاه را به سمت اعتدال واحترام به نظرات اکثریت اعضای هیات علمی سوق خواهد داد.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
هیئت علمی

هیئت علمی

78/10/11 - 00:00

با احترام به نظر دکتر جعفریان عزیز، ریاست دانشکده نماینده افرادی است که او را انتخاب می کنند. بنابراین اگر فقط مجری تصمیمات بالادستی باشد انتخابات معنا نخواهد داشت. انتخابات یعنی انتخابات نماینده

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کاربر هیئت علمی

کاربر هیئت علمی

78/10/11 - 00:00

چون فرد بالادستی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه با سوابق علمی خوبی است مجری چنین افرادی بودن منجر به ترقی سیستم و جامعه علمی کشور میشود ضمنأ ایشان نفرمودند {فقط} مجری تصمیمات بالادستی!

هیئت علمی

هیئت علمی

78/10/11 - 00:00

نمی دانم دلیل این فرمایش رئیس محترم دانشگاه جه بوده. شاید روابط عمومی در انعکاس دقیق نظرشان دقت نکرده اند. در نهایت بنظرم رئیس دانشکده پیش از اینکه نماینده هیئت رئیسه دانشگاه باشد، نماینده جمعی است که او را حایز صلاحیت تصدی ریاست خود دانسته و کلید سیاست گذاری و اجرایی دانشکده را به او سپرده اند. با تشکر/هیئت علمی

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

از آقای دکتر جعفریان بسیار متشکرم که در انتصاب رئیس دانشکده ابزار متفاوتی، من جمله اقبال اساتید به افراد مختلف، را مد نظر قرار می دهند و فکر میکنم این روش بسیار از انتصاب بدون نظر سنجی بهتر و مقبول تر است. خداوند به شما توفیق روزافزون عطا بفرماید.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

در مورد PhD، پس چرا بدون منطق ادامه می دهید?

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
هیات علمی

هیات علمی

78/10/11 - 00:00

مشکل اینست که پزشکان، دکتری تخصصی چی اچ دی را مانع دست یابی به منافع مادی و معنوی خود می دانند بنابراین انها را تحقیر می کنند و ناکارآمد نشان می دهند. این درحالی است که وزارتخانه و دانشگاه در دست پزشکان است و مسئول همه مصائب بهداشت و درمان کشور هستند ولی زیر بار مسئولیت نرفته فرافکنی می کنند ولی مردم آگاهند. هیات علمی

78/10/11 - 00:00

با سلام و احترام با توجه به این که حدود 2 سال ازانتخاب رییس دانشکده ها میگذرد لطفا نظرسنجی دوباره ای انجام شده و عملکرد روسا بررسی شود شاید در بعضی از واحدها نیاز به بازنگری و تغییر باشد. با تشکر

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
هیات علمی

هیات علمی

78/10/11 - 00:00

با آرزوی موفقیت برای پیشبرد توسعه علمی و پژوهشی کشور برای ریاست محترم دانشگاه از خداوند بزرگ ریاست پیشین و ریاست فعلی دانشکده توانبخشی را نمی شناسم روش انتخاب روش خوبی است اما یک نکته مهم ( کمیته 5 نفره ؟) ثابت می باشند در دوره شما و در انتخاب این عزیزان روش خاصی بوده است یا نه خدا یارو یاور عزیزانی باشد که برای کشور عزیز ایران ما تلاش می کنند

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

اي كاش فردي كه بلافاصله اولين نظر را در ذيل اين خبر گذاشته است كمي به خودش رجوع كند و مصاديق رفتار غير اخلاقي در يك نظر سنجي را مرور نمايد. ضمنا همه ما در روز سخنراني جناي آقاي دكتر جعفريان حضور داشتيم و جز متانت و ارايه گزارش و تحليل درست چيزي نديديم. چيزي كه مشهود است اين است كه اين نويسنده محترم از اجماع آراي اعضاي هيات علمي دانشكده و هيات رييسه دانشگاه بسيار عصباني است كه با اين ادبيات صحبت مي كند.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام و با تشکر از زحمات جناب آقای دکتر اکبری که به دیده احترام به همکاران دانشکده می نگریستند . ضمن آرزوی موفقیت برای جناب آقای دکتر عطارباشی که مطمئنا از هر لحاظ هدفشان ارتقاء دانشکده می باشد. به عرض می رساند در این دستور العمل نظرخواهی از کارکنان و ... نیز درج شده بود که متاسفانه در این مدت سه ماه گویا اصلا دیده نشد ، یا شاید بودن یا نبودن همکاران هیچ فرقی به حال سیستم ندارد .

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

ننگ با سانسور پاک نمی شود.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
الف.ر

الف.ر

78/10/11 - 00:00

با سلام و احترام بعنوان یک دانشجوی پی اچ دی در دانشکده داروسازی از بودن چنین فردی با چنین دیدگاههای واقع گرایانه ای در راس دانشگاه بسیار خوشحالم. گفتید: "گسترش PhD بدون توجه به نیازهای جامعه..." امیدوارم این دیدگاه به سطح وزارتخانه هم برسه، که متاسفانه سپری کردن دوران تعهد خدمت رو برای پی اچ دی های داروسازی تنها در قالب هیئت علمی میبینه... البته واقعیت در مورد داروسازی در ایران اینه که تا وقتی بسترهای لازم برای اشتغال واقعی در امور تحقیقاتی و صنعتی برای متخصصین داروسازی فراهم نشه، جذب این همه دانشجو در مقط

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام چرا روسای دانشکده ها به تاسی از رئیس دانشگاه گزارش ماهانه که بماند گزارش فصلی و حتی سالانه منتشر نمی کنند که ما کارکنان و دانشجویان بدانیم چکار کرده و چقدر در مسیر حرکت کرده قطعا بهتر می توانیم کمکش کنیم

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

دکتر جعفریان عزیز هدف از تربیت Ph.D تولید Ph.D در نقاط دیگر کشور نیست. اصلی ترین عامل رشد علمی یک دانشگاه مقالات دانشجویان Ph.D میباشد که در شرایط بسیار سخت و غیر حمایتی دانشگاه در حال انجام میباشد. البته گسترش بدون برنامه ریزی در هر رشته ی کار نادرستی میباشد اما فلسفه اصلی Ph.D در هر رشته ی رساندن دانش به مرزهای پیشرفت در آن رشته میباشد که متاسفانه در دوران ریاست شما هیچگونه حمایتی از این گروه مظلوم و پرتلاش صورت نگرفت. باتشکر

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
هیات علمی دانشکده پرستاری-مامایی تهران

هیات علمی دانشکده پرستاری-مامایی تهران

78/10/11 - 00:00

متاسفانه پزشکان اصلا حضور دکتری پی اچ دی را در بالین نمی پذیرند. موارد زیادی وجود دارد که دکتری مدیریت بهداشت درمانی و پرستاری بهیچ عنوان در سمت های اداری دانشگاه و بیمارستان دعوت نمی شوند. این انتقادات سبب می شود پی اچ دی ها برای سمت های اداری کاندیدا نشوند و همیشه بیرون گود بمانند.

78/10/11 - 00:00

رسول خدا (ص) می فرمایند: عذاب دو گروه از مردم در روز قیامت از شدیدترین عذاب ها است که از جمله آنها امامی است که مردم از او کراهت داشته باشند و از او خو ششان نیاید. این فرمایش رسول خدا (ص) معیار خوبیه برای انتصابات رییس محترم دانشگاه و همه مسولان در رده های مختلف. این انتصاب و انتصابات دیگه هم میتونه با این معیار نقد بشه. اصل مهم اینه که همه با هم باشند و وحدت را حفظ کنند.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام و تشکر فراوان از زحمات جناب آقای دکتر اکبری و عرض تبریک به جناب آقای دکتر عطارباشی. بنده با نظر دوست عزیزی که فرموده بودند نظر کارمندان و بود و نبودشان گویا اصلا اهمیتی نداره موافق هستم. به نظر بنده انتخاب افراد جوان به عنوان ریاست دانشکده ها باید کمی محتاطانه تر صورت گیرد و از افراد با تجربه تر همانند جناب آقای دکتر اکبری بیشتر باید به عنوان روسای دانشکده ها استفاده شود.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

از دکتر جعفریان عزیز به خاطر حسن انتصابشان تشکر می کنیم . مسلما در انتصاب افراد به سمت های مدیریتی باید میزان تعاملات اجتماعی افراد و میزان احترام آنان به نظرات دیگر همکاران لحاظ شود. فردی که هیچکس را قبول ندارد و سایر همکارانش را فاقد صلاحیت و بی سواد خطاب می کند ، نباید در جایگاه مدیریتی قرار گیرد. دور از ذهن نیست که افرادی که تصور انتصاب کاندیدای دیگری را داشتند و آن را حق مسلم خود می دانستند ، از این انتصاب شگفت زده و ناراضی باشند و مطابق عادت رفتاری خود این بار به رئیس دانشگاه و معاونین ایشان ، افترا ب

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با عرض احترام خدمت آقای دکتر جعفریان، به عرض میرسانم بنده به عنوان یکی از اعضای هیئت علمی دانشکده توانبخشی از اینکه نظرم پرسیده شد و در نهایت با درایت و کاردانی حضرتعالی و اعضای محترم هیئت رئیسه بهترین گزینه برای ریاست دانشکده انتخاب شد کمال تشکر را دارم. لازم به ذکر است همکاران محترمی که به زعم خودشان از این انتخاب ناراحتند، برای همه همکاران و کارکنان دانشکده شناخته شده اند و نمیدانم چرا نمیخواهند از رقتارهای غیر اخلاقی خود دست بردارند؟!!!!

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با این نظر که کارمندان در این روند مد نظر قرار نگرفته اند و برای سیستم ارزشی ندارند موافقیم .

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

از جناب آقای دکتر جعفریان ریاست محترم دانشگاه بسیار سپاسگزاریم که با استناد به خرد جمعی و نظر کارشناسی، مبادرت به انتخاب شایسته آقای دکتر عطارباشی به سمت ریاست دانشکده توانبخشی نمودند. بدیهی است برای تمامی مناصب در تمام دنیا باید از یکی از دو شیوه فوق استفاده نمودکه که البته ترکیب این دو روش به بهترین شکل در اینجا صورت گرفت. مشخص نیست افرادی که از این روش برآشفته اند کدام روش دیگری را مد نظر دارند. به قول دوستی که می گفت اگر روش به کار رفته انتصاب یا انتخاب نباشد روش سوم که باقی می ماند هرج و مرج است!!!

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

به آن چند نفر همیشه ناراضی که اتفاقا همیشه با رانت و جو سازی کار خودرا جلو برده اند باید بگوییم که سیاست مظلوم نمایی و نسبت تهمت و افترا به هرکسی که مطابق سلیقه شما رفتار نمیکند دیگر نخ نما شده است . بهتر است اخلاق و رفتار انسانی را پیشه کنید.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

واقعا دليل اينكه برخي افراد خودشيفته فقط خودشان براي خودشان حق رياست قايلند و نظر اكثريت را گردن نمي گذارند چيست؟ واقعا دليل عدم محبوبيتشان همين خودسري و خود تاييدي نمي باشد؟ اگر مي خواهي د در هريك از انتخابات اتي راي بياوريد به جاي تخطئه ديگران منش و اخلاق خود را بايد عوض كنيد.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام.استاد جعفریان کاش می شد یکی از همکاران محترم جراح را نیز در دانشکده توانبخشی منصوب می کردید.شما که جدیدا از جراحان گرامی در همه پستها استفاده می کنید.ریاست محترم روابط عمومی لطفا فقط تشکر و... را نگذارید انتقادات را نیز مرقوم فرمایید

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *