آخرین جلسه مدیران داروخانه های شهری در سال 1402

جلسه ای برای تقدیر از زحمات مدیران مجموعه داروخانه های دانشگاه در سال جاری برگزار شد.

جلسه مدیران داروخانه های شهری

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجموعه داروخانه های دانشگاه، جلسه مدیران یکشنبه 27 اسفند 1402 با حضور دکتر محمود بیگلر و مدیران داروخانه های بیمارستانی در سالن همایش ساختمان دکتر فرسام برگزار شد.

سرپرست مجموعه، ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و سال‌نو از تلاش‌های مجدانه و همراهی بی شائبه مدیران در عرصه خدمت دارویی و تجهیزاتی به بیماران سرپایی را قدردانی و از برنامه های سال آتی مجموعه داروخانه ها و اقدامات انجام شده گزارشی ارائه کرد و مدیران نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

در انتها با تقدیم لوح سپاس از تلاش های همکاران قدردانی بعمل آمد.

آیدا کیائی

آیدا کیائی