برپایی میز خدمت مرکز بهداشت جنوب تهران در مدارس ابتدایی دخترانه نواب صفوی و ابتدایی پسرانه سیدالشهدا

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران میز خدمتی را به مناسبت هفته سلامت برپا کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم آزادی فر، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: با هماهنگی واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت روز دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 میز خدمتی را برای 140 تن از دانش آموزان، کارکنان مدرسه و والدین دانش آموزان در مدارس نواب صفوی و سیدالشهدا برگزار شد.
توضیح اینکه در این روز مریم خانی، مراقب سلامت، معصومه حسینی کارشناس تغذیه، ملیحه حنفی و زهرا قهرمانی، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت آیت به‌اندازه گیری قند و فشارخون، انجام مشاوره پرداختند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی