برگزاری اکران و نقد فیلم ملکه صحرا در دانشگاه علوم پزشکی تهران

کانون دانشجویی هامون با همکاری دفتر منتورینگ دانشکده داروسازی و کانون خیریه قطره دانشگاه علوم پزشکی تهران، حلقه اکران و نقد فیلم ملکه صحرا را برگزار می کند.

برگزاری اکران و نقد فیلم ملکه صحرا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی دانشجویی، کانون دانشجویی فیلم هامون از جمله کانون های فعال در زمینه اکران و نقد فیلم در سال های گذشته، حلقه اکران و نقد فیلم ملکه صحرا را 9 خرداد 1402 ساعت 15 در سالن فخاری دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد کرد.
حضور در این جلسه برای همه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران رایگان و آزاد است و در صورت تمایل می توانید کانون دانشجویی خیریه قطره را که در زمینه حمایت از نیازمندان نسخه های دارویی فعالیت می کند حمایت کنید.
دانشجویان علاقمند به مشاهده این فیلم می توانند برای ثبت نام به شناسه تلگرامی kiarashaha@ در ارتباط باشند.
پوستر برنامه را اینجا دریافت کنید.
علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی