برگزاری دومین برنامه آموزش اطفا حریق برای سرپرستان سراهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دومین برنامه آموزش اطفا حریق ویژه سرپرستان و کارکنان واحدهای مختلف سراهای دانشجویی در خانه فرهنگ مجتمع کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه آموزشی چهارشنبه 18 بهمن 1402 با حضور مهندس حامد کاکاسلطانی و مهندس محمدحسین محمدی و مدرس اطفا حریق آتش نشانی و کارکنان خدمات، تاسیسات و اداری در سالن آمفی تئاتر خانه فرهنگ با هدف تقویت برنامه های آموزشی، ایمنی در سطح سراهای دانشجویی از طریق کمیته پدافند غیرعامل برگزار شد.
در این دوره سرپرستان سراها و همکاران با نحوه استفاده از کپسول های آتش نشانی آشنا شدند و به صورت عملی نیز به اطفا حریق پرداختند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی