برگزاری همایش فصل نو فصل همدلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران

همایش فصل نو فصل همدلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در دومین اردوی نودانشجویان در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در دومین آیین آشنایی نودانشجویان ورودی بهمن 1402 که 25 تا 29 بهمن در مشهد مقدس برگزار شد، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان همایش فصل نو فصل همدلی بود.
روز نخست این اردوی تخصصی، فرهنگی و زیارتی به کارگاه های فرهنگی اختصاص داشت و در دومین روز  2 جلسه با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشکده ها با عنوان آشنایی با قوانین آموزشی و پژوهشی برگزار و در دومین نشست با حضور مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی تحت عنوان فصل نو فصل همدلی، دکتر محمود مطهری نیا مدیر سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به تشریح شرایط و مزایای فعالیت در حوزه فرهنگی به خصوص کانون ها و نشریات دانشجویی پرداخت.
در این راستا کارشناس کانون ها و دبیران کانون های دانشجویی با برقراری ارتباط چهره به چهره با نودانشجویان، به پرسش های فرهنگی دانشجویان پاسخ دادند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی