بیست و هشتمین نشست تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در سال ۱۴۰۲

در بیست و هشتمین نشست تیم رهبری و مدیریت، ضمن برگزاری آیین تقدیر از زحمات دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان پیشین مجتمع و معارفه دکتر محمد طاهر سرپرست جدید این معاونت، گزارشی از عملکرد و برنامه‌ معاونت امور فرهنگی ارائه شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، نشست تیم رهبری و مدیریت این مرکز دوشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۲ با حضور دکتر سیدحسن اینانلو رئیس مجتمع، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر سید علی مومنی سرپرست معاونت امور دانشگاهی، دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر مرتضی دارایی معاون امور فرهنگی، دکتر علیرضا کاظمینی رئیس بیمارستان امام، دکتر روح‌اله میری رئیس انیستیتوکانسر، دکتر رضا ارشادی سرپرست بیمارستان حضرت مهدی(عج)، دکتر زهرا پناهی رئیس بیمارستان ولیعصر، دکتر امیر نداف مدیر امور آموزشی و دانشجویی و سایر مدعوین در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدای نشست دکتر اینانلو شرایط کار در سمت معاونت درمان مجتمع بیمارستانی امام با وسعت و تعداد پرسنل مثال زدنی و حجم بالای ارائه خدمت به بیماران را کاری بسیار بزرگ خواند و از آشنایی با دکتر اورندی در زمان مسئولیت در واحد نظارت بر درمان سخن گفت.
دکتر اینانلو با اشاره به دستاوردهای ارزشمند مجتمع در زمان معاونت دکتر اورندی از وی خواست تا مجتمع را همچنان از تجارب خود بهره‌مند سازد.
سپس حاضرین با برشمردن ویژگی‌های دکتر اورندی ار جمله خوشرویی، مساعدت و حمایت از سایر مدیران و تقدیر از زحمات وی در دوران پاندمی کرونا و پس از آن، برای وی آرزوی موفقیت کردند.
دکتر اورندی نیز در جملاتی ضمن تبریک به دکتر طاهر، کار کردن در کنار تیم خوش‌فکر مدیریتی کنونی را افتخار خود دانست و از دوران کاری خود در سمت معاونت درمان، بعنوان دورانی پر چالش اما لذت‌بخش یاد کرد.
در ادامه وی به مهمترین دستاوردها و سپس چالش‌های پیش‌روی مجتمع اشاره کرد.
تقدیم لوح و هدیه‌ای به رسم قدردانی به معاون درمان سابق و همچنین اعطای حکم سرپرستی معاونت درمان به دکتر طاهر بخش دیگر این مراسم بود که با ثبت عکس یادگاری جمعی حاضرین پایان یافت.
سپس دکتر دارایی گزارشی از تقویم مناسبتی و برنامه پیشنهادی این معاونت تا پایان سال را ارائه کرد که با استقبال حاضرین روبرو شد.
دکتر رئیس‌کرمی و دکتر رستمیان نیز در سخنانی تقویت معاونت فرهنگی، برنامه‌های مناسبتی و امور رفاهی کارکنان را امری بسیار مهم خواندند.
همچنین درباره مهمترین اولویت‌های فرهنگی مجتمع از جمله راه‌اندازی نمازخانه بیمارستان حضرت مهدی(عج)، تاسیس سرویس بهداشتی و وضوخانه مرکزی و خدمت رسانی شبانه‌روزی مسجد المهدی بحث و تبادل نظر شد.
توضیح اینکه دکتر امیرحسین اورندی، دکتر رستمیان رئیس بخش روماتولوژی، دکتر سیدرضا رئیس‌کرمی عضو هیئت علمی گروه کودکان، حجت الاسلام ملک‌محمدی مدیر کانون قرآن و عترت نهاد رهبری، دکتر علی گنجعلی‌خان مدیر درمان، احد اکرمی مدیر خدمات پشتیبانی، طاهره زرعی‌چیان مدیر پرستاری، حسن رحیمی مدیر منابع انسانی، مهندس سید رضا رسولی سرپرست دفتر فنی، مهندس رامین محبی سرپرست واحد فناوری‌اطلاعات، دکتر سحر قادری سرپرست روابط عمومی، امیر رجبی رئیس دفتر ریاست مجتمع و محمدرضا امینی مسئول اجرایی امور فرهنگی مجتمع در این نشست حاضر بودند.

محمد مرزبان

محمد مرزبان