تامزآپ 13 دانشگاه علوم پزشکی تهران: فعالیت‌های رشته تخصصی پزشکی خانواده

این برنامه تامزآپ tums up به معرفی فرصت‌های علمی خدمت به جامعه در رشته تخصصی پزشکی خانواده اختصاص دارد که در آن، دکتر نسیم عبادتی متخصص پزشکی خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون آموزشی بیمارستان ضیاییان در مورد فعالیت‌های آموزشی این مرکز و خدمات‌رسانی «درمانگاه پزشکی خانواده» به جامعه هدف توضیحاتی ارائه داد. دانشجویان دوره عمومی پزشکی در «درمانگاه تخصصی پزشکی خانواده» با گذراندن دوره کارآموزی این رشته یاد می‌گیرند که چطور آموخته‌های خود را به کار بندند و با مهارت‌آموزی به ارائه خدمات مراقبتی و آموزشی بیماران مبادرت ورزند. همچنین در این درمانگاه دانشجویان را با دستورالعمل‌های کشوری و برنامه‌های سلامت کشوری آشنا می‌کنیم و این که چطور بتوانند از پزشکی مبتنی بر شواهد برای رفع محدودیت‌های دانش خود استفاده کنند و آنها را به کار گیرند. فراگیران باید با رعایت اصول اخلاق و تعهد حرفه‌ای خدمات را به بیماران ارائه داده و پیگیر درمان آن‌ها باشند تا جمعیت سالم‌تری داشته باشیم.

محبوبه بهلولی

محبوبه بهلولی