تودیع و معارفه مدیریت امور عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست شورای مدیران

در نشست روز شنبه 22 مهرماه 1402 شورای مدیران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تودیع مدیر پیشین و معارفه مدیر جدید مدیریت امور عمومی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی،در این نشست دکتر علامه معاون آموزشی دانشگاه ضمن تشکر از زحمات ارزشمند آزاده اشتیاقی در زمان تصدی مدیریت امور عمومی، دکتر بهنام شباب را بعنوان سرپرست جدید امور عمومی معاونت آموزشی دانشگاه معرفی کرد.

در این نشست که با حضور مدیران حوزه آموزش در محل سالن شورای این معاونت برگزار شد  اقدامات حوزه آموزش مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدیران حوزه آموزش  گزارشی از اقدامات صورت گرفته پیرامون سامانه آزماد، راه اندازی مرکز  نوآوری، قرارداد سامانه شعاع   و برخی از موارد مرتبط با حوزه آموزش  ارائه دادند.
آذر شهبازی

آذر شهبازی