• تاریخ انتشار : 1401/10/17 - 10:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 581
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

دکتر رضایی خبر داد: افزایش 20 برابری بودجه طرح های تحقیقاتی با تصویب 45 طرح، آخرین جلسه رتبه بندی طرح های پژوهشی در سال جاری برگزار شد

جلسه شورای پژوهشی دانشکده پزشکی و رتبه بندی طرح های تحقیقاتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهرا دانشکده پزشکی، جلسه شورای پژوهشی دانشکده پزشکی و رتبه بندی طرح های تحقیقاتی با حضور دکتر رضایی معاون پژوهشی دانشکده، دکتر دهپور و دکتر استقامتی از اعضای شورای حقیقی، دکتر زمانی مسئول رتبه بندی طرح های تحقیقاتی و معاونین پژوهشی گروه های آموزشی صبح روز سه شنبه 13 دی ماه در سالن حکیم دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر رضایی گفت: این آخرین جلسه رتبه بندی طرح های پژوهشی در سال جاری است و جلسه شورای فصلی معاونت پژوهشی در فصل زمستان به میزبانی بیمارستان سینا برگزار خواهد شد. وی با با بیان این که معاونت پژوهشی تمام توان خود را برای تسهیل و ریل گذاری جهت انجام تحقیقات به کار می گیرد، گفت: طبق رایزنی های انجام شده با دکتر فتوحی، مقرر شد دفاتر توسعه پژوهش مستقر در بیمارستان ها زیر نظر معاونت پژوهشی بیمارستان ها فعالیت کنند. دکتر رضایی از تصویب تمام طرح های مصوب جلسه و رنکبندی قبلی در جلسه شورای پژوهشی دانشگاه خبر داد و گفت: عمدتا در تصویب طرح ها در جلسه دانشگاه مشکلی وجود ندارد.
وی ضمن تشریح روند جلسه و تبین اهداف و برنامه های معاونت پژوهشی از افزایش سقف بودجه پژوهش خبر داد و گفت: طرح هایی که منتج از پایان نامه نیستند صرفا ۲۵ میلیون تومان، طرح هایی که پایان نامه هستند هر عددی آموزش مشخص کند ده برابر آن رقم را معاونت پژوهشی تقبل خواهد کرد این رقم نسبت به سال گذشته رشد مناسب و 10 برابری داشت و ما سعی داریم این رقم را برای سال آینده به 20 برابر افزایش دهیم
وی افزود: برای سال آینده، همه طرح های تحقیقاتی که کار در آزمایشگاه داشته باشند، 20 برابر عددی که در پایان نامه ذکر شده باشد، ببه طرح تحقیقاتی تعلق خواهد گرفت. دکتر رضایی خاطر نشان کرد: هیچ طرحی در دانشکده پزشکی به خاطر مسائل مالی رد نمی‌شود و ما امسال مشکل مالی نداشتیم، اما ادامه حمایت از اساتید منوط به میزان و کیفیت تولیدات علمی آنها خواهد بود. وی با اشاره به وضعیت دانشکده بر اساس سامانه علم سنجی در پژوهش گفت: دانشکده پزشکی با ۱۲ هزار مقاله با 177 هزار سایتیشن، امسال برای اولین بار موفق شد در بین سراسر دانشکده های دانشگاه های علوم پزشکی کشور در رتبه اول کشور قرار بگیرد و بیشترین تعداد مقالات، سایتیشن و اچ ایندکس مربوط به گروه های فارماکولوژی، ایمنولوژی و کودکان است. دکتر رضایی همچنین گزارشی از وضعیت طرح های مصوب در گروه های آموزشی ارائه کرد که بر این اساس گروه های فیزیک پزشکی و ارتوپدی بیشترین طرح را داشتند.
وی به توزیع عدالت در پرداختی به گروه ها اشاره و بر تایید طرح ها با بررسی دقیق تر درخواست ها و به کارگیری سیاست های تشویقی در ترغیب گروه های کوچک به ثبت طرح تحقیقاتی تاکید کرد. وی با تاکید بر تسریع در روند ثبت پایان نامه ها گفت: بعد از ثبت پروپوزال، یک بازه زمانی 3 ماهه برای دریافت کد اخلاق لازم است که با توجه به مشخص بودن زمان آزمون ارتقاء در هر سال، دستیاران باید این مرحله و مدت زمانی را نیز لحاظ کنند تا به مشکل برنخورند.
دکتر رضایی گزارشی از وضعیت 5 ساله گروه ها و پایان نامه های دوره پزشکی عمومی اشاره کرد و گفت: باید جلساتی نظیر آن چه در هفته پژوهش رخ داد، بیشتر برگزار شود که طی آن اساتید و اعضای هیات علمی طرح و فیلد های تحقیقاتی خود را در حضور دانشجویان ارائه دهند و دانشجویان از میان اساتید، انتخاب کنند که در چه حوزه و با کدام استاد پایان نامه خود را برمی‌دارند.
دکتر رضایی همچنین گزارشی از هفته پژوهش ارائه کرد و گفت: از ابتدای آذر ماه در بیمارستان های مختلف مراسم روز پژوهش برگزار شد و روز ۳۰ آذر نیز روز پژوهش دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده برگزار شد. در ادامه معاونین پژوهشی گروه ها، طرح مصوب گروه خود را مطرح کردند، طرح ها از جهات مختلف اعم از ارتباط بین بخشی، ارتباط پایه و بالین، ارتباط با صنعت، اولویت گروه، کاربردی بودن، فیلد تحقیقاتی محقق، نوآوری، زمینه سازی انجام تحقیقات دنباله دار و... بررسی شدند 45 طرح پژوهشی مطرح و پس از بررسی، 40 طرح تصویب شد.
جلسه شورای فصلی معاونت پژوهشی همزمان با هفته پژوهش به میزبانی معاونت پژوهشی بیمارستان امام خمینی برگزار خواهد شد و مجموع آن پرداخت خواهد شد و  تمام طرح های مصوب در جلسه دانشکده در جلسه دانشگاه نیز تصویب می شوند.
گفتنی است، در پایان جلسه از خانم معمایی کارشناس پژوهشی دانشگاه در ارتباط با قانون جدیدی که کلیه پایان نامه ها باید پس از دریافت کد اخلاق پایان نامه در محیط استاد راهنما تبدیل به طرح شوند و سپس برای رتبه بندی به دانشکده ارسال گردند؛ صحبت کرد که دکتر رضایی و بقیه معاونین به دلیل این که زمان زیادی طول می کشد تا طرح وارد مرحله قرارداد شود، مخالفت خود را اعلام کردند و مقرر شد، این قانون مجددا بررسی و با معاون دانشگاه مطرح شود.

  • گروه خبری : دانشکده پزشکی
  • کد خبر : 224378
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *