دیدار مدیر مرکز طبی کودکان با آتش‌نشانان به مناسبت روز آتش‌‍‌‌نشانی و ایمنی

به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی، دکتر هادی مخترع مدیر مرکز طبی کودکان به همراه مهندس سهند علمیه مسئول دفتر فنی بیمارستان با رئیس و آتش نشانان ایستگاه شماره 40 ( شهید محسن روحانی سندیانی) دیدار کردند.

دیدار مدیر مرکز طبی کودکان با آتش‌نشانان به مناسبت روز آتش‌‍‌‌نشانی و ایمنی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، به مناسبت فرارسیدن روز آتش نشانی و ایمنی روز پنج‌شنبه ششم مهرماه 1402، دکتر هادی مخترع به همراه سهند علمیه مسئول دفتر فنی با رئیس و آتش نشانان ایستگاه شماره 40 ( شهید محسن روحانی سندیانی) دیدار کردند.

در این دیدار صمیمانه دکتر مخترع ضمن تبریک روز آتش‌نشانی از تلاش شبانه‌روزی آتش‌نشانان که سمبل شهامت و ایثار هستند قدردانی کرد.

در گفتگو با دانشمند مسئول ایستگاه شماره 40 در خصوص همکاری با بیمارستان برای پیشگیری از حوادث و سوانح بحث و تبادل شد.

هما پارساکیا

هما پارساکیا

تصاویر

دیدار مدیر مرکز طبی کودکان با آتش‌نشانان به مناسبت روز آتش‌‍‌‌نشانی و ایمنی دیدار مدیر مرکز طبی کودکان با آتش‌نشانان به مناسبت روز آتش‌‍‌‌نشانی و ایمنی