پیام تبریک دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت روز استاد

رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، در پیامی، 12 اردیبهشت روز استاد را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران‌ بیمارستان مرکز طبی کودکان، متن پیام دکتر رضا شروین بدو به شرح ذیل است:

به نام آن که جان را فکرت آموخت
چراغ دل به نور جان برافروخت

نقش استادان فرهیخته در زندگی دانشجویان بسیار برجسته و بی‌بدیل است. استادان تنها به آموزش دادن بسنده نمی‌کنند بلکه در شکل‌گیری منش و رفتار فردی، اجتماعی و شغلی دانشجویان نیز اثرگذارند. بطوری که موفقیت تحصیلی و شغلی دانشجویی در گرو راهنمایی اساتید است.

استادان بی‌دریغ و فراتر از دیدگاه‌های مادی، ارزشمندترین سرمایه ی خود که همان دانش و مهارت است را در اختیار فراگیران و بیماران قرار می دهند.

پندار جهان بی‌استاد، انگاره‌ای تاریک است زیرا پیشرفت‌ها، نوآوری‌ها و موفقیت‌ها بی‌حضور اساتید رنگ می‌بازند.

من به نوبه خود روز استاد را به همه معلمان و استادان کشور به ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه علوم علوم پزشکی تهران و استادان همکار مرکز شادباش می گویم و از پروردگار حکیم که بزرگترین معلم انسانهاست، تندرستی و بهروزی برای این بزرگواران خواستارم.

دکتر رضا شروین بدو
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان