پیام تبریک رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت روز جهانی و هفته ملی کودک

دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت روز جهانی و هفته ملی کودک پیامی صادر کرد.

پیام تبریک رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت روز جهانی و هفته ملی کودک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، متن پیام به شرح زیر است.

بسم الله الرحمن الرحیم

اختصاص هفته ملی و روز جهانی به کودک بیانگر اهمیت و جایگاه گروه کودکان به شمار می رود. چرا که کودکان طیف وسیعی از جامعه را تشکیل داده و به عنوان نهال آینده کشور در حال رشد و پرورش هستند. اینجانب هفته‌ی ملی و روز جهانی کودک را به کودکان عزیز که آینده‌سازان این مرز و بوم هستند تبریک می‌گویم.

لازم است همگی تلاش کنیم تا کودکانی سالم، امیدوار به آینده، خلاق و صاحب ایده برای ایران عزیز بربیت شود. از والدین گرامی و اولیای تربیتی کودکان می خواهم برای توسعه‌ی فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگ‌پذیری و اندیشه‌پروری و همچنین سلامت کودکان در جهت تحقق اهداف متعالی همت نمایند تا در کنار هم بتوانیم زمینه به بار نشستن این اهداف را فراهم آوریم.

دکتر رضا شروین بدو
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان