پیام تبریک معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت بزرگداشت روز استاد

دکتر فتوحی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، فرا رسیدن هفته بزرگداشت مقام شامخ و بزرگ استاد را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری، متن پیام به شرح زیر است؛

در سپیده دم ازل آن زمان که سازندگی کائنات آغاز وکتاب تکوین گشوده ‌شد، نخستین کلمه‌ای که با قلم تقدیر بر دیباچه قاموس هستی نقش بست واژه زیبای استاد بود و سر فصل این کتاب کهن به تعلیم و تربیت اختصاص یافت.

از صمیم قلب از کوشش خالصانه شما در راستای هدایت و ارشاد دانشجویان تقدیر و تجلیل می کنم و صمیمانه‌ترین سپاس‌های خود را به شما فرزانگان که شمع وجود گرانقدر خویش را در طبق اخلاص نهاده و نهال نوپای امروز را به امید فردایی شکوفاتر با عصاره جان آبیاری می کنید، نثارتان می‌کنم.
بدینوسیله از زحمات و تلاش‌های خالصانه شما در انجام مطلوب وظیفه سنگین‌تان در سنگر تعلیم و تربیت صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم.

فاطمه تقی زاده

فاطمه تقی زاده