کارگاه آموزشی تولید محتوای خبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارگاه آموزشی تولید محتوای خبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن حکیم ستاد مرکزی برگزار شد. در این جلسه مهدی گلپایگانی، سردبیر اخبار سایت دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تولید خبر، سوژه یابی و سناریونویسی به کارشناسان روابط عمومی های واحدها آموزش داد.

مهدی  کیهان- عکاس

مهدی کیهان- عکاس

منصور بسحاق

01/08/07 - 09:45

باسلام و تبریک بابت اجرای این حرکت ارزشمند و زیربنایی،در حوزه آگاهی بخشی. احتراما،اکثریت قریب به اتفاق پرسنل دانشگاه،بدلیل مشغله فراوان شغلی و عدم اطلاع از برنامه های مفید ارائه شده، و البته عدم اطلاع رسانی کامل،از این برنامه ها باز میمانند. یکی از دلایل مهم این موضوع،بخشی و موزائیکی عمل کردن نهادها و واحد های مسئول،در مراکز مختلف دانشگاه میباشد. خدا قوت و پیروز باشید. منصور بسحاق،پرستار و فعال حوزه خبر.

پاسخ