اطلاعیه معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران «مبنی بر حمایت از تحکیم خانواده و جوانی جمعیت»

در راستای تحقق سیاست‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران مبنی بر حمایت از تحکیم خانواده و جوانی جمعیت معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه به همکارانی که در سال 1402 ازدواج و یا صاحب فرزند شوند؛ تسهیلات ویژه اقامتی ارائه می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، در راستای تحقق سیاست‌های دانشگاه مبنی بر حمایت از تحکیم خانواده و جوانی جمعیت و بخشنامه معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، به‌منظور تشویق همکارانی که در سال 1402 ازدواج کرده و یا صاحب فرزند شده‌اند تسهیلات ویژه استفاده از اماکن اقامتی دانشگاه در نظر گرفته شده است.
بدین منظور باید اسامی و مشخصات همکاران محترم شاغل در واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران که در سال ۱۴۰۲ ازدواج و یا صاحب فرزند می‌شوند طی مکاتبه از طریق سیستم اتوماسیون اداری به مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی معرفی شوند.
توضیح اینکه مشمولین برای برخورداری از تسهیلات فوق به نمایندگان رفاهی واحد محل خدمت خود مراجعه کنند.

الهام علی

الهام علی