• تاریخ انتشار : 1402/02/31 - 13:05
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 262
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

اولین جلسه کمیته حفاظت فنی و بهداشت‌کار مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1402

در جلسه کمیته حفاظت فنی و بهداشت‌کار مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ضمن بررسی روند پیشرفت مصوبات جلسات گذشته، گزارش‌هایی از حوادث حین کار، آموزش‌های ایمنی سلامت شغلی و نتایج ارزیابی شاخص‌های برگزاری جلسات این کمیته در سال 1401 و برنامه زمان‌بندی آن در سال جاری مطابق با آیین‌نامه مربوطه طرح و بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، اولین جلسه کمیته حفاظت فنی و بهداشت‌کار مجتمع یکشنبه 31 اردیبهشت 1402 با حضور احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، محمدحسین امراللهی مدیر منابع انسانی، طاهره زرعی چیان مدیر امور پرستاری، مهندس رضا رسولی سرپرست مدیریت دفتر فنی، جواد استکی مسئول امور عمومی معاونت درمان، مهندس اعظم کریمی مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای، مهندس شیری مدیر امور عمومی معاونت امور دانشگاهی، رحمان نصراللهی مدیر اورژانس، مهندس سمیه رباط میلی مسئول بهداشت محیط، فریده اسد زاده دبیر کمیته بحران، امیر آقا مولایی مسئول واحد خدمات، نیکو قاسم رمکی مسئول ایمنی بیمار و سایر اعضا در سالن شورای ریاست مجتمع برگزار شد.

احد اکرمی با توضیح در خصوص فرآیند تهیه و تامین لوازم حفاظت فردی در خصوص نحوه استعلاجی کارکنان و دریافت غرامت ناشی از حوادث حین کار گفت: ضمن پوشش بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان که از طریق قرارداد بیمه تکمیلی دانشگاه در حال پیگیری هستیم در صورت بروز حادثه، سازمان تامین اجتماعی و خدمات درمانی به‌عنوان کارفرما در بحث بیمه‌های پایه برابر قوانین بیمه و وزارت کار در خصوص تعیین مدت‌زمان استعلاجی و پوشش هزینه‌های درمانی کارکنان تعهداتی دارند و همکاران بر اساس اسناد پزشکی خود می‌توانند مراتب را از سازمان‌های بیمه‌گر خود پیگیری کنند.

سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی مجتمع در ادامه افزود: تلاش برای آگاه‌سازی افراد از آسیب‌هایی که حین کار می‌توانند به دلیل کم‌توجهی به قوانین و دستورالعمل‌های موجود و بی‌اطلاعی از نحوه صحیح کاربری ابزار کار به خود، همکاران و سیستم وارد کنند یک موضوع چندوجهی است و باید برای اثربخشی بیشتر به همه ابعاد آن توجه کرد.

مهندس کریمی با تبیین شرح وظائف حوزه بهداشت‌کار مجتمع گفت: وظیفه کارشناسان واحد بهداشت‌کار بررسی و اطلاع‌رسانی حوادث حین کار به مدیریت منابع انسانی و مداخلات لازم برای پیشگیری از وقوع حوادث و مخاطرات حین کار است و موضوعاتی چون استعلاجی و پرداخت هزینه درمان از حوزه اختیارات این واحد خارج است.

وی همچنین برای افزایش مشارکت کارکنان در کارگاه‌های آموزشی ایمنی سلامت شغلی و اثربخشی این آموزش‌ها از سایر اعضا نظرخواهی کرد.

استکی با تاکید بر اهمیت توسعه آموزش‌های مجازی، حضور همکاران به‌عنوان شخصیت‌های اصلی فیلم‌های تولیدی را در اثربخشی بیشتر محتواهای تولیدی کمک‌کننده خواند و در ادامه افزود: بهتر است از ظرفیت خوب روابط عمومی مجتمع در بحث فیلم و رسانه استفاده کنیم. هدف این است که عوارض و آسیب‌های ناشی از مخاطرات کار برای همکاران به‌خوبی روشن شود.

مهندس شیری در خصوص اثربخشی آموزش‌های ایمنی سلامت کارکنان گفت: دو نگاه وجود دارد یا افراد آموزش‌های لازم را دیده‌اند ولی کمتر خود را مکلف به رعایت نکات ایمنی می‌دانند و یا هنوز نسبت به خطرات کارشان آگاهی لازم را ندارند. نکته دیگر این‌که باید به دنبال راهکارهای ارتباط موثر با کارکنان و توجیهشان برای گزارش دهی به هنگام حوادث باشیم.

مهندس مینا شوقی نیز در این جلسه گزارشی از حوادث حین کار و کارگاه‌های آموزش ایمنی سلامت شغلی در سال 1401 و تقویم برنامه‌های آموزشی 1402 ارائه کرد.

در پایان سولماز عظیم زاده کارشناس بهبود کیفیت گزارشی از عملکرد کمیته حفاظت فنی و بهداشت‌کار مجتمع در شاخص‌های نظم، میزان برگزاری جلسات و حضور اعضا در سال 1401 ارائه کرد.

 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی
  • کد خبر : 234964
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *