بازدید معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع از پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع در ادامه بازدیدهای هفتگی از پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از پروژه های ساختمان فاطمی (بیمه سلامت سابق) و سینما بلوار (مرکز رفاهی کارکنان) بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، دکتر رامین رحیم نیا به همراه تیمی از مدیران ارشد معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه از پروژه های عمرانی در حال بازسازی و تکمیل دانشگاه یک شنبه 27 فروردین 1402 بازدیدی به عمل آوردند.
مقرر شد این بازدید ها به صورت هفتگی ادامه داشته باشد تا ان شاء الله به زودی شاهد افتتاح و بهره برداری از پروژه های جدید عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران باشیم.
توضیح اینکه مهندس زهرا سرپرست مدیر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی، مهندس بهزاد مکری مشاور اجرائی معاون توسعه و دکتر مسعود رفعتی مدیر نظارت و توسعه امور عمومی و مسعود اسداللهی رئیس دفتر معاون توسعه تیم همراه معاون توسعه در این بازدید بودند.

الهام علی

الهام علی