برگزاری آزمون آمادگی جسمانی رشته فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، آزمون آمادگی جسمانی رشته فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت تربیت بدنی با همکاری دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران، آزمون آمادگی جسمانی رشته فوریت های پزشکی این دانشگاه را در دوبخش دختران و پسران از دوشنبه 17 تا چهارشنبه 19 مهر 1402 از ساعت 9 تا 14 با حضور مسئولین مربوطه در مجموعه ورزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار کرد.
توضیح اینکه، در این آزمون فاکتورهای آمادگی جسمانی هوازی، قدرتی، استقامتی و چابکی متناسب با شغل افراد، طراحی و اندازه گیری شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی