برگزاری انتخابات رئیس خانه مشارکت در شهرستان اسلامشهر

در جلسه‌ای با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان و معاون سیاسی انتظامی فرمانداری اسلامشهر پس از دو سال رئیس خانه مشارکت شهرستان انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در جلسه‌ای که دوشنبه 8 خرداد 1402 در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان برگزار شد دکتر علیرضا عباسی، مدیر شبکه بهداشت و درمان بر ضرورت تشکیل خانه‌های مشارکت در سطح شهرستان باهدف مشارکت آحاد مردم در حوزه سلامت تأکید کرد.
در ادامه نیلوفر مرتضوی، نماینده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص توسعه خانه‌های مشارکت، آماری از شیوع بیماری‌های گریبان¬گیر مردم را مطرح کرد و مشارکت و حضور مردم را دررسیدن به اهداف سلامت در منطقه ضروری دانست.
در ادامه پس از معرفی نمایندگان مردمی حاضر در جلسه، ۵ تن از نمایندگان، کاندیدای رئیس انتخابات شدند. از نمایندگان مردمی حاضر در جلسه رأی گیری به عمل آمد و در پایان دکتر بهروز جعفری به‌عنوان رئیس و سید جلال عرفانیان به‌عنوان نائب رئیس خانه مشارکت در شهرستان اسلامشهر انتخاب شدند.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی