برگزاری جلسه آموزشی تغذیه به مناسبت پویش ملی تغذیه (1 تا 15 بهمن ماه) در شهرستان اسلامشهر

جلسه آموزشی تغذیه به مناسبت پویش ملی تغذیه ( 1 تا 15 بهمن ماه) در حوزه علمیه خواهران شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در راستای پویش ملی تغذیه و برنامه تدوین شده آموزش، زینب نژادکریم کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت واوان1 جلسه آموزشی در حوزه علمیه خواهران واوان برگزار کرد.

نژادکریم مطالبی در خصوص اهمیت مصرف شیر، ماست، پنیر، کشک و دوغ در حفظ سلامت دندان ها و استخوان ها و جلوگیری از بروز پوکی استخوان در سنین بالا، همچنین اهمیت مصرف شیر به عنوان منبعی غنی از انواع پروتیین ها و کلسیم که در پیشگیری از بروز انواع سرطان ها و دیابت و .... ارائه کرد.

نژاد کریم توصیه های لازم را در خصوص مصرف نوشیدنی های گازدار مانند نوشابه ها و دلستر به علت دفع کلسیم از بدن و همچنین مصرف نمک تصفیه شده یددار به عنوان جایگزین مناسب برای انواع نمک نظیر نمک صورتی، آبی و نمک دریا به دلیل وجود رنگ های شیمیایی، املاح و مواد سمی و ایجاد مشکلات کبدی، بروز انواع سرطان ها رائه کرد.

در پایان نیز به سوالات طلاب پاسخ داده شد.

محسن عصمتی

محسن عصمتی