برگزاری رویداد استعدادیابی کانون دانشجویی هنرهای نمایشی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

به همت کانون دانشجویی هنرهای نمایشی ققنوس دانشگاه علوم پزشکی تهران، هشتمین رویداد استعدادیابی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، هشتمین رویداد استعدادیابی کانون دانشجویی هنرهای نمایشی ققنوس در سـه روز با مشارکت ٣۵ دانشجو در خانه فرهنگ واقع در ساختمان معاونت برگزار شد.
آخرین روز این مراسم که به درخواست دانشجویان تا 7 تیر 1402 تمدید و پس از داوری، افراد برای تشکیل گروه های نمایشی معرفی شدند.
اسامی افراد بدون در نظر گرفتن ترتیب به شرح محمدمهدی حیدر پور
، آرمیتا رحمانی، مصطفی رمضانیان، محمدحسن مهر افرا، محسن محمدی، ساناز ممبینی، شادن قبادی، علیرضا جعفری آزاد، امید دلبری، سارا حسنی، سجاد جعفری، فاطمه نبوی، شیوا یگان، متین نادری، نگین جمالی خواه، مهتاب مینایی و امیرحسین صادق مقدسی است.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی