برگزاری مراسم تکریم و بازنشستگی دکتر سیما بادپر روانشناس مدیریت امور سلامت دانشجویان

با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مراسم بازنشستگی و تقدیر از خدمات صادقانه سیما بادپر روانشناس پایش سلامت دانشجویان مدیریت امور سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این مراسم چهارشنبه 31 خرداد 1402 با حضور دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی، مرتضی عبدالوند مدیر امور عمومی و کارکنان معاونت در طبقه همکف برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر مهدی ابراهیمی ضمن قدردانی از فعالیت های سیما بادپر گفت: بازنشستگی فصل نوینی از زندگی است و آرزو دارم که این دوران جدید از پربارترین و با نشاط ترین مراحل زندگی پرثمرتان باشد. امیدواریم بتوانیم در آینده از تجربیات و رفتار حرفه ای شما در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی بهره بگیریم.
دکتر بادپر از معاون فرهنگی و دانشجویی و همکاران معاونت تشکر کرد و گفت: از خدای متعال برای همه همکاران عزیزم آرزوی بهترین‌ها را دارم و در ادامه همکاران با اهدای هدایای از زحمات ایشان قدردانی کردند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی