برگزاری مسابقه کتابخوانی"واژه های آسمانی" در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

با همکاری واحد فرهنگی معاونت بهداشت دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر مسابقه کتابخوانی" واژه های آسمانی با حضور حدود 90 تن از کارکنان این شبکه در ستاد شبکه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر ،برگزاری مسابقه کتابخوانی" واژه های آسمانی" چهارشنبه 25 مرداد 1402 همزمان در معاونت بهداشت و شبکه بهداشت و درمان ری و اسلامشهر برگزار شد.

کبرا قلی زاده، رابط فرهنگی شبکه در این خصوص گفت: این مسابقه از کتابی با عنوان واژه های آسمانی برگزار شد که روشی نوین در ترجمه لغات پرکاربرد قرآن کریم است. مسابقه با همکاری و هماهنگی معاونت بهداشت دانشگاه، مدیریت و واحد فرهنگی شبکه اطلاع رسانی و ثبت نام در مسابقه از دو ماه پیش آغاز شد و در آزمون حضوری حدود  90 تن از کارکنان شبکه حضور داشتند.

وی در ادامه افزود: براساس اطلاع رسانی انجام شده به همه شرکت کنندگان تقدیر نامه و به نفرات برگزیده جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.

قلی زاده در پایان از استقبال بسیاری از همکاران شاغل در این شبکه برای برگزاری مسابقات در حوزه های مختلف خبر داد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده