• تاریخ انتشار : 1401/06/21 - 09:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 637
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه فیزیوتراپی عصبی مبتنی بر مورد

کارگاه فیزیوتراپی عصبی مبتنی بر مورد در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این کارگاه به درخواست معاونت درمان دانشگاه، به منظور توانمندسازی فیزیوتراپیست های شاغل در بیمارستان های دانشگاه روز چهارشنبه 16 شهریور ماه در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای کارگاه دکتر عزیز رسولی مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان، مقدمه ای در خصوص معرفی طرح 724 ارائه کرد.
سپس دکتر نسترن قطبی استاد فیزیوتراپی دانشکده توانبخشی به عنوان مدرس کارگاه توضیحات مبسوطی ارائه کرد.
این کارگاه برای اولین بار به صورت مبتنی بر مورد و با رویکرد مبتنی بر شواهد با حضور فیزیوتراپیست های شاغل در بیمارستان های امام خمینی، شریعتی، سینا، یاس، بهرامی و بهارلو برگزار شد و به همین منظور دکتر قطبی ابتدا در خصوص نقش فیزیوتراپیست در توانبخشی عصبی و اهداف فیزیوتراپی عصبی بر اساس 5 کتاب مرجع خارجی بین سالهای 2018 تا 2020 توضیحاتی ارائه کرد.
وی با اشاره به چارچوب مفهومی اصول فیزیوتراپی عصبی، به معرفی اجزای آن از جمله نوروپلاستیسیته عصبی، درمان بیمار محور، کارگروهی و غیره پرداخت و با معرفی مدل تعامل بین حرفه ای بر ضرورت توانبخشی بیماران نورولوژیک با حفظ مرزبندی بین رشته ای تاکید کرد و ارائه خدمات فیزیوتراپی و کاردرمانی با حفظ شرح وظایف مبتنی بر شواهد این رشته ها در توانبخشی عصبی را حلقه گم شده در برخی بیمارستان های دانشگاه برشمرد.
دکتر قطبی در ادامه با ذکر 6 گام اصلی در فیزیوتراپی عصبی ، تفاوت میان تعریف تشخیص فیزیوتراپی (physical therapy diagnosis) و تشخیص پزشکی (medical diagnosis) را با ذکر مثال تشریح کرد.
کارگاه با ارائه یک کیس مبتلا به سکته مغزی و یک کیس مبتلا به ام اس بستری در بخش، در قالب کارگروهی  ادامه یافت. سپس شرکت کنندگان معاینات و مداخلات فیزیوتراپی خود برای هر یک از کیس ها را به بحث و نقد گذاشتند.
مژگان داداشی، رئیس اداره نظارت بر درمان سرپایی و زهرا حاجیلو، کارشناس توانبخشی معاونت درمان نیز در این کارگاه حضور داشتند.

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 217845
لیلا  یوسفی
تهیه کننده:

لیلا یوسفی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *