تامز رس 17: دکتر محمدرضا زرکش: دانشگاه علوم پزشکی تهران در بهترین وضعیت در ارائه خدمات در بخش های نوزادان و مراقبت های ویژه نوزادان قرار دارد

دکتر محمدرضا زرکش فوق تخصص نوزادان، دانش یار دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در استودیو شفا گزارشی از شاخص های سلامت نوزادان بر اساس داده های سال 1400 و 1401در بخش های نوزادان و بخش مراقبت های ویژه نوزادان ارائه کرد و گفت: مرگ و میر نوزادان در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران رو به کاهش هست. در مقایسه میزان مرگ پریناتال بر اساس دانشگاه محل سکونت دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایین فهرست قرار دارد و میزان مرگ و میر پریناتال از میانگین کشوری نیز کمتر است. با توجه به افزایش تعداد تولد نوزادان، مرگ و میر نوزادان کاهش پیدا کرده است این یعنی وضعیت ارائه خدمات ما در بخش های مراقیت های ویژه نوزادان و نوزادان وضعیت خوبی بوده است. رتبه دانشگاه در میزان مرگ نوزادان نیازمند تهویه مکانیکی نسبت به کل کشور وضعیت خوبی است و به این وضعیت افتخار می کنیم. مشروح کامل این مصاحبه را که روابط عمومی دانشگاه با همکاری معاونت درمان تهیه کرده در ادامه می بینید.

سهیلا ملکی

سهیلا ملکی