دومین جلسه از سلسله نشست های توانمندسازی و رشد فردی ویژه استادان برگزار شد

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دومین جلسه از سلسله نشست های توانمندسازی و رشد فردی ویژه استادان با عنوان «فرزند پروری نوین» را به صورت حضوری برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، کمیته فرهنگی جوانی جمعیت دانشگاه در راستای افزایش مهارت ها و توانمندسازی و رشد فردی، اقدام به برگزاری سلسله نشست هایی ویژه اساتید و با اخذ امتیاز فرهنگی با حضور متخصصان حوزه سلامت روان کرده است.
بر همین مبنا دومین جلسه با عنوان «فرزندپروری نوین» با سخنرانی دکتر مریم درخشان نژاد روانشناس و مشاور سه شنبه 27 تیر 1402 از ساعت 10 تا 12 بصورت حضوری در سالن شورای معاونت برگزار شد.
در این کارگاه مباحثی چون مراحل رشد روانی اجتماعی (کودکی تا سالمندی)، نیازهای روانشناختی کودکان، انواع روش های فرزند پروری، روش های تشویق و تنبیه و نحوه قانون گذاری بحث و گفتگو شد و به سوالات حاضران پاسخ داده شد.
توضیح اینکه، این سلسله جلسات به صورت ماهانه سه شنبه های آخر هر ماه برگزار خواهد شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی