دومین جلسه کمیته اقتصاد درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۲

در جلسه کمیته اقتصاد درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، بررسی مهمترین علل کسورات بیمه ای سال ۱۴۰۲ در مجتمع و راهکارهای موجود برای کاهش کسورات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دومین جلسه کمیته اقتصاد درمان این مرکز یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ با حضور دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی، دکتر مریم پرنیان سرپرست نظارت بر درمان، طاهره زرعی چیان مدیر امور پرستاری، احد اکرمی مدیر پشتیبانی، حسن رحیمی مدیر منابع انسانی، دکتر مهدی افشاری‌منش مدیر انبار مرکزی دارو و تجهیزات پزشکی، دکتر نوید مقدم سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات، مهندس سید رضا رسولی سرپرست دفتر فنی، لیلا ترک زاده سرپرست امور عمومی انیستیتو کانسر، سهیلا احمدی اصل سرپرست امور عمومی تصویربرداری، مریم مکتوبی سوپروایزر اتاق های عمل، رحمان نصرالهی سرپرست امور عمومی اورژانس، وهاب احمدی سرپرست امور مالی، مریم اسدالهی رئیس واحد ترخیص و درامد، ماندانا معدنی رئیس واحد فناوری اطلاعات سلامت، سولماز عظیم زاده کارشناس بهبود کیفیت، نیکو قاسم رمکی کارشناس مسئول هماهنگ کننده ایمنی بیمار، فرنوش شفیعی کارشناس اقتصاد درمان و سایر اعضا در سالن شورای ریاست مجتمع برگزار شد.
در این جلسه ضمن تاکید بر این موضوع که یکی از اهداف بسیار مهم بیمارستان کاهش کسورات بیمه ای است درخصوص برنامه‌ریزی‌های واحد اقتصاد درمان مجتمع برای این امر مهم بحث شد.
همچنین دربخشی از گزارش این کمیته عنوان شد که ۹۶ درصد از کسورات تامین اجتماعی،   از بخش بستری است و تنها ۴ درصد کسورات مربوط به حوزه خدمات سرپایی بوده لذا مقرر شد تا تمرکز بر کاهش کسورات در بخش بستری لحاظ شود.
سپس دکتر سورکی گفت: تمامی بخش ها و افراد کلیدی سازمان باید در کاهش کسورات کمک کنند. وی در ادامه افزود: افزایش مشارکت کارکنان در مدیریت هزینه‌های بیمارستان با آگاه‌سازی و نظارت مستمر، ممکن است.
پس از بحث و تبادل نظر حاضرین و با توجه به اینکه آموزش به پرسنل یکی از راهکارهای تاثیرگزار در کاهش کسورات است، مقرر شد جلسه ای با حضور منشی بخش ها ظرف یک هفته برگزار شده و بازخورد چک‌لیست پایش کسورات اخذ شود.
همچنین با هماهنگی معاونت های درمان و امور دانشگاهی مقرر شد که به تمامی پزشکان تمام وقت جغرافیایی در خصوص کسورات مربوط به ایشان مکاتبه شود.
در ادامه در خصوص کسورات مرتبط با آزمایشگاه بحث و تبادل نظر شد و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
برگزاری جلسات آموزشی درباره دستورالعمل رسیدگی به اسناد با گروههای مختلف از جمله پزشکان، منشی‌ها، کارشناسان درامد و ... نیز در دستور کار قرار گرفت.

محمد مرزبان

محمد مرزبان