رئیس ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران: تیم درمانی متخصص به بیش از ۲۱۰ هزار زائر خدمت رسانی کردند

دکتر مهدی ابراهیمی، معاون دانشجویی فرهنگی و رئیس ستاد اربعین دانشگاه با تاکید بر این که خدمات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در راهپیمایی اربعین تا ۳ روز بعد از اربعین تداوم داشت، از ارایه خدمات به بیش از ۲۱۰ هزار نفر خبر داد.

دکتر مهدی ابراهیمی

دریافت فیلم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، رییس ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: درمانگاه‌ها و موکب‌های درمانی دانشگاه که از ۸ شهریور برپا شدند، در ده روز اول خدمت رسانی به ۲۱۰ هزار و ۱۱۱ نفر در داخل کشور عراق خدمات درمانی ارائه شد.
مسئول بسیج جامعه پزشکی و استادان دانشگاه ادامه داد: در طول ۱۰ روز اول ارائه خدمات درمانی، ۶۸ مصدوم پس از انجام اقدامات اولیه به مراکز درمانی منتقل شدند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه گفت: در این مدت ۱۵ هزار و ۷۳۲ خدمت درمانی سرپایی و پرستاری ارائه شده است.
وی همچنین از ارائه ۱۹۴ هزار و ‌۳۱۱ ویزیت عمومی و تخصصی در مراکز درمانی مستقر در کشور عراق خبر داد و گفت: از این تعداد ۱۳۶ هزار و ۳۲۸ مورد توسط پزشک عمومی و ۵۷ هزار و ۹۸۳ مورد توسط پزشکان متخصص ویزیت شده است.
علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی