سی و پنجمین سالروز شهادت فرمانده مظلوم حاج علی هاشمی گرامی باد

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران سالروز شهادت مرد راستین جبهه حق، مرد خدا و شهید مظلوم را خدمت همه دانشگاهیان تسلیت گفته و امید است همواره در راه تحقق اهداف شهدا تلاش کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، شهید حاج علی هاشمی در ۱۰ دی ۱۳۴۰ در اهواز متولد و ۴ تیرماه ۱۳۶۷ در جزیره مجنون به درجه رفیع شهادت رسید.
ایشان از فرماندهان سپاه در جنگ ایران و عراق و فرماندهی قرارگاه نصرت را برعهده داشت و به دلیل آشنایی با مناطق عملیاتی، نقش مهمی در میان فرماندهان ایفا می کرد. شهید هاشمی در سال ۱۳۶۷ پس از انجام مأموریت تخلیه جزیره مجنون، در هنگام ترک مقر فرماندهی، توسط هلی‌کوپترهای نیروی زمینی عراق مورد هدف قرار گرفت و شهید شد و پیکر مطهرش ۲۲ سال بعد، در سال ۱۳۸۹ شناسایی و همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در اهواز به خاک سپرده شد.
سالروز شهادت این مرد راستین جبهه حق، مرد خدا و شهید مظلوم که در اوج مظلومیت پیروز شد و الگوی عملی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و سایر دلاوران شهید است را به همه دلدادگان و مردان خدا تبریک و تهنیت عرض می کنیم.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی