• تاریخ انتشار : 1401/07/19 - 08:42
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 303
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ششمین جلسه کمیته ارتقای خدمات اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1401

با حضور معاون درمان مجتمع در جلسه کمیته ارتقای خدمات اورژانس، دستورالعمل داخلی مربوط به نحوه کنترل درد در بیماران تریاژ بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ششمین جلسه کمیته ارتقای خدمات اورژانس این مرکز یک‌شنبه 17 شهریور 1401 با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی، دکتر محمد افضلی مقدم رئیس اورژانس و دبیر علمی کمیته، دکتر فریناز موسوی مسئول پزشکی قانونی، حسین کرمی سوپروایزر آموزشی اورژانس و دبیر اجرایی کمیته و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.

معاون درمان مجتمع تاکید کرد: برای کاهش چالش‌های احتمالی باید نوع و دوز داروهای کنترل درد در تریاژ بیماران بر اساس ماهیت بیماری از ابعاد مختلف درمانی و قانونی به‌دقت ارزیابی و فرم‌های لازم بر اساس آن طراحی شود. همچنین از پرستاران خبره و آموزش‌دیده در این کار استفاده و توجه شود شرح‌حال کامل بیماران در مستندات تریاژ به‌درستی ثبت و ضبط شود.

رئیس بخش اورژانس با اشاره به علت طرح موضوع کنترل درد در تریاژ به شلوغی و ازدحام مراجعین این بخش اشاره کرد و توضیح داد: امکان ارائه خدمات اورژانس به همه بیماران در لحظه نیست و برای بهبود مدیریت درمان بیماران اورژانس نیاز است تعدادی از بیماران مدتی را در بخش تریاژ تحت مراقبت قرار گیرند و در ادامه درمانشان به بخش منتقل شوند.

دکتر افضلی مقدم کنترل درد در تریاژ را محدود به بیماران سطح 3 و 4 و 5 خواند و گفت: با توجه به اهمیت و ابعاد دردهای شکمی، کنترل آن در تریاژ ممکن نیست و باید در بخش اورژانس و توسط پزشک معالج تصمیم‌گیری شود.

دکتر حسین ماجدی فلوشیپ درد مجتمع در خصوص کنترل درد بیماران در تریاژ گفت: فلسفه وجودی این موضوع کمک به آرامش محیط اورژانس و بیمار است. بر اساس پروتکل سازمان جهانی بهداشت اگر کنترل درد در تریاژ به روش پلکانی انجام شود مانعی ندارد یعنی پیش از استفاده از مخدرها برای کاهش درد بیمار باید از مراحل استفاده از استامینوفن و NSAIDs (داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی) عبور کنیم. باید توجه داشت در درمان بیماران گاه میان دانسته‌هایمان و آنچه در دستورالعمل‌ها می‌بینیم فاصله است.

دکتر موسوی هم بر استفاده از پرستاران مجرب و آگاه به نکات مربوط به تجویز مسکن‌ها در بیماری‌های گوناگون و فرم‌های طبقه‌بندی‌شده دقیق برای کنترل درد بیماران در تریاژ تاکید کرد.

حسین کرمی هم در این جلسه گزارشی از روند پیشرفت مصوبات جلسات قبل را ارائه کرد.

  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی
  • کد خبر : 218812
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *