شیوه نامه انضباطی دانشجویان بین الملل به زبان انگلیسی منتشر شد

برای آشنایی دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با آئین نامه و شیوه نامه انضباطی، شورای انضباطی دانشجویان آن را به زبان انگلیسی ترجمه و در اختیار دانشجویان قرار داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، شورای انضباطی دانشگاه برای آگاهی دانشجویان بین الملل با شیوه نامه انضباطی دانشجویان دانشگاه و رعایت اصول حرفه ای و رفتار پوشش ابلاغی شیوه نامه انضباطی را با همکاری کالچ بین الملل دانشگاه به زبان انگلیسی ترجمه و در اختیار این دانشجویان به صورت مجازی قرار داد تا دانشجویان معاونت بین المللی با مطالعه آن از حقوق خود و هم چنین تخلفات انضباطی و تنبیهات در نظر گرفته شده آشنا شوند و در جهت کاهش میزان تخلفات، در بین این دانشجویان بتواند مؤثر واقع شود.
در برنامه های آتی شورای انضباطی تدوین کارگاه آشنایی دانشجویان بین الملل با آئین نامه و شیوه نامه انضباطی به زبان انگلیسی برنامه ریزی شده است که این ترجمه و در اختیار قرار دادن آن در بین دانشجویان در همین راستا است.
شیوه نامه انضباطی دانشجویان به زبان انگلیسی را اینجا دریافت کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی