فراخوان برگزاری مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان سراهای دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته سراها

مدیریت تربیت بدنی در نظر دارد، به مناسبت هفته سراها مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان سراهای دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی در خصوص اهداف برگزاری این مسابقات گفت: این دوره از مسابقات با هدف ایجاد انگیزه و رقابت سالم بین دانشجویان و شناسایی استعدادهای ورزشی و بستر سازی زمینه رشد و توسعه آنان و در نهایت اعزام استعدادهای برتر به مسابقات دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10 وزارت بهداشت برگزار خواهد شد.
وی افزود، رشته های ورزشی این دوره از مسابقات شامل: دارت، فوتبال رومیزی، طناب کشی، طناب زنی، آمادگی جسمانی، فریزبی، بازی های فکری و الکترونیکی و هفت سنگ ویژه دختران و پسران است.
توضیح اینکه، علاقه مندان می توانند برای ثبت نام تا 2 اردیبهشت از طریق اینجا اقدام کنند.
برای دریافت پوستر المپیاد، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی